В Києві невідомі вбили працівницю посольства США

Непритомну жінку з травмою голови знайшли перехожі на вул. Толбухіна. Її відвезли до лікарні, але не встигли врятувати: жінка померла. Правоохоронці на місці події з’ясовують обставини скоєного.

Сьогодні, 30 вересня, на спецлінію 102 до столичної поліції повідомили про те, про у лісопарку біля залізничних колій на вул. Толбухіна знайшли жінку з травмою голови. За викликом виїхали наряди поліції, як повідомляє відділ комунікації поліції Києва

Оглядаючи речі потерпілої, поліцейські знайшли посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я. Згідно повідомлення порталу Цензор, її звали Санвер Нікаело.

Поліція встановлює свідків та очевидців, з’ясовуючи обставини, за яких жінка отримала травми.

Правоохоронці оголосили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Нині його шукають.

Напередодні, нагадуємо, прокуратура оголосила обвинувальний акт у резонансній справі про вбивство Павла Шеремета. Суспільство жваво обговорює, чи могли музикант, медсестра та лікарка вбити журналіста.