В Києві та області за час комендантської години затримано низку диверсантів. Кількість не називають
Mil.ru

Протягом півтори доби дії комендантської години в Києві та області було затримано низку російських диверсійних груп. Зараз ними займаються відповідні органи. Ситуація в столиці та області контрольована. Про це в ході телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко

 «Ми затримували диверсійні групи як в Києві, так і в Київській області. Вони всі були нейтралізовані. І як результат, ситуація в Києві і на тих територіях, які ми контролюємо в області, відносно стабільна і повністю контрольована. Тому з цієї точки зору, я вважаю, що комендантська година спрацювала. Ми насправді не дали можливості росіянам зробити те, що вони планували зробити», — сказав Денисенко.

Раніше Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ, заявляв, що представники ворожих диверсійно-розвідувальних груп та коректувальники вогню наразі є повсюди. В країні не залишилось місць, де відсутня явна воєнна загроза. У МВС вже не назвуть області, де не відбувалися обстріли або де не знаходилися представники диверсійних груп.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.