В Офісі президента розповіли, чого чекати від росіян на День Незалежності

В Україні за кілька днів святкуватимуть День Незалежності, на який влада країни запланувала кілька заходів. 

Проте, в умовах війни масштабного дійства не буде, ба більше, українців попереджають про те, що російській окупанти можуть вдатися до серйозних провокацій та навіть ракетних ударів по містах.

Як пояснив в ефірі телемарафону Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента, росіяни дуже люблять прив'язувати свої провокації до різних дат, а тому не виключено, що 23 та 24 серпня ворожа армія збільшить кількість ракетних обстрілів.

«росія — це архаїчна держава і вона прив'язує свої дії до певних дат… Вони (росіяни — Прим. Ред.) ненавидять нас, тому спробують 23 і 24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами певної низки наших міст. Безумовно, Київ буде в цьому переліку. Пам'ятаємо оці «потужні» промови про те, що вони через три дні йтимуть маршем по Хрещатику в Києві і таким чином покажемо, чому «руській мір» набагато сильніший, ніж український», — пояснив Подоляк.

Раніше у ЗСУ попередили про можливі ворожі «привітання» на День Незалежності.

24 серпня на 31-у річницю Незалежності України планує провести у Києві низку заходів. Серед них — спільна молитва священників усіх церков та виставка знищеної техніки росіян на Хрещатику.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На День Незалежності окупанти готують судилище у Маріуполі із клітками і «свідками» — розвідка