В Україні просять запровадити персональні санкції проти Аліни Кабаєвої

Понад 60 народних депутатів України підписали звернення до посла Швейцарської Конфедерації в Україні Клода Вільда з проханням запровадити санкції проти фактичної дружини російського диктатора путіна. 

Про це заявив ініціатор звернення Олександр Мережко, нардеп від фракції «Слуга народу» голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Зокрема депутати просять ввести персональні санкції проти найближчого оточення путіна. А саме: заборонити їм в’їзд та перебування на території Швейцарії, арештувати їхнє майно з подальшою конфіскацією на користь жертв російських злочинів в Україні. 

Депутати у своєму зверненні закликають внести до переліку підсанкційних осіб Аліну Кабаєву — фактичну дружину російського президента, яка живе у Швейцарії. 

Мережко наголосив, що подібні санкції не є нововведенням. Обмеження проти членів родини, друзів та доньок путіна вже запровадили Велика Британія та США. 

14 квітня німецька поліція заарештувала суперяхту Dilbar, яка належить російському олігарху Алішеру Усманову.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Розлучення та заморожена кар'єра. Журналісти з'ясували, що відбувається у житті старшої доньки путіна