Вбрання на Новий рік 2023: який обрати колір і що не можна одягати
Pixabay

Багато людей вірять, що як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Прийдешній 2023-й є роком Чорного Водяного Кролика за китайським календарем. І хоча китайський Новий рік настає набаго пізніше, деякі українці прагнуть догодити східному символу під час обрання гардеробу на вечір 31 грудня. 

Chas News розповдає, який одяг найкраще підійде для святкування Нового року 2023, а якого краще уникнути.

Що одягнути на Новий рік 2023: ідеї вбрання

Якщо ви вірите, що наступний рік мине так, як святкування, то його варто зустріти у всій красі. Вечірня сукня, комбінезон, спідниця та блуза або костюм для чоловіка — досить поширені варіанти для появи на святі. Грайливу нотку можуть додати паєтки, вуаль або гарний пояс. Не варто цуратися й об'ємних прикрас, однак слід пам'ятати, що образу краще залишатися стриманим.

Якщо ж вечірня сукня не підходить атмосфері вашого свята — все гаразд. Новий рік багато хто зустрічає в колі сім'ї, де можна з'явитися у повсякденному вбранні. Вважається, що символ року Чорний Кролик цінує простоту, тому комфортний домашній светр — цілком гідний варіант для вечора 31 грудня.

«Щасливі» кольори на Новий рік 2023

Важливим для святкування Нового року є не лише вид одягу, а й вибір кольорів. Найбільш вдалим варіантом для зустрічі 2023 року називають чорний — елегантний колір, який відповідає символу року Чорного Кролика. «Щасливим» також вважається синій — колір водяної стихії року.

Вдалими будуть і стримані однотонні відтінки: рожевий, блакитний, фіолетовий, лимонний, оливковий, білий. Адже Кролик вважається значно спокійнішим знаком за Тигра, рік якого минає. Можна також одягнути зелений — люди вірять, що він залучає достаток.

Що не можна одягати на Новий рік 2023

Як ми вже визначили, символ нового року Чорний Кролик цінує скромність, тому на свято не варто одягати яскраві кислотні кольори. Також рекомендують уникати натуральних шкіри та хутра, анімалістичних принтів, прикрас у вигляді тварин. Старі, потерті пластмасові аксесуари — також не найкращий вибір для зустрічі Нового року 2023.

Для доповнення стриманого одягу можна додати срібні або золоті прикраси. Не підійдуть гострі аксесуари або біжутерія (шипи та інше). Яскравий макіяж варто замінити на нюдовий.

Скільки коштує одягнутись на святкування Нового року 2023

Нині в магазинах масмаркету, які працюють в Україні, можна знайти вечірню сукню вартістю від 2 тис. грн. Трішки дорожче коштуватиме святковий комбінезон. Ціни на брендовий одяг українських виробників стартують приблизно від $500.

Новорічний стіл 2023: що має бути на столі у рік кролика