Від збою Facebook постраждали й співробітники самої компанії
Getty Images

Масштабний збій у роботі Facebook, який стався 4 жовтня 2021 року, вплинув не лише на користувачів соціальної мережі. Від нього постраждали і співробітники самої компанії.

Про це повідомляє NBC.

Разом з припиненням доступу до соціальної мережі «впали» усі внутрішні системи та інструменти, необхідні для роботи і комунікації працівників Facebook.

Повідомляється, що вони втратили доступ до внутрішнього календаря, списку контактів, а також не могли дзвонити з робочих телефонів і отримувати листи. Тимчасово припинила роботу внутрішня платформа Workplace, що буквально зупинило роботу тисяч співробітників.

Інсайдери описують те, що відбувалось протягом кількох годин в офісі Facebook, як «повний хаос».

Крім того, «розумний» офіс компанії створений на основі інтернету речей. Тому після збою системи деякі співробітники Facebook не могли потрапити на робочі місця, тому що їхні електронні перепустки перестали працювати. А ті, хто вже перебував в будівлі, скаржились, що не можуть увійти в конференц-зали, двері яких за замовчуванням заблоковані і відкриваються лише їх за допомогою підключених до інтернету планшетів.

Також Сhas News повідомляв, що до усіх негараздів Facebook хакери злили в мережу дані 1,5 млрд користувачів цієї соцмережі.

У «Дії» з’являться COVID-сертифікати для невакцинованих громадян