«Вони кнопочки тиснуть і тебе закидає снарядами». СБУ перехопила розмову окупанта (відео)
Міноборони

Служба безпеки України перехопила розмову окупанта з його дружиною, у якій він скаржиться на українське озброєння.

«Вони сидять, каву п'ють, кнопочки тиснуть, і тебе просто закидають снарядами. А ти метаєшся, як дов***об», — нарікає російський військовий. Він додає, що ЗСУ вже спалили багато техніки, тоді як окупанти ніяк не можуть в них влучити.

Загарбник скаржиться на брак спеціалістів для далекобійного озброєння у російській армії і називає власну бригаду «тупорилою». Він додає, що окупанти на фронті масово гинуть «ні за що».

 
Окупанти в паніці від можливостей нового озброєння, яке отримує ЗСУ

Окупанти в паніці від можливостей нового озброєння, яке отримує ЗСУ У них масово горять танки, але з тією технікою, що мають загарбники, поцілити у відповідь – складно. Про це свідчить нова розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ. «Они сидят, кофе пьют, кнопочки нажимают, и тебя прооосто закидывают снарядами. А ты мечешься, как дол*оеб. У нас уже тут столько танков сожгли, столько техники… А наши дол.*оебы даже попасть не могут в них, вычислить не могут», – скаржиться окупант своїй дружині. Щоб підтримати розмову, жінка дає йому пораду: «вам же надо танками стрелять на такие расстояния». Але «вояк» виправляє її уявлення про сучасну війну: «Да x*ли… они начинают бить тебя за 3-4 километра. Куда ты танком стрельнешь?». Що ж, чим більше панікує ворог – тим краще. Кожен український захисник – на фронті і в тилу – робитиме все, щоб знищити загарбників, які прийшли на нашу землю! #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Thursday, July 14, 2022

Нагадаємо, нещодавно СБУ перехопила розмову окупанта, який розповідає про те, як на Донеччині російські військові розбомбили батальйон «днр».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Києві СБУ викрила «типографію», де підробляли довідки про непридатність до армії (фото)