Walmart відмовляється від використання роботів для відстеження товарів

Компанія Walmart Inc заявила, що відмовилася від своїх планів використовувати мобільних роботів для сканування полиць та відстеження запасів товарів. Так відкладаються багаторічні зусилля найбільшого у світі рітейлера щодо автоматизації продажів.

Reuters цитує заяву компанії про припинення співпраці з Bossa Nova Robotics Inc. З нею вона працювала протягом п’яти років. Walmart прагнула покращити взаємодію з клієнтами, використовуючи роботів для допомоги персоналу магазину.

«Це була лише одна з ідей, яку ми пробували приблизно в 500 магазинах, так само як і інші ідеї в інших магазинах», — зазначили у Walmart.

Компанія продовжуватиме випробовувати нові технології та інвестувати у власні процеси та додатки для відстеження запасів та сприяння якнайшвидшому переміщенню товарів.

Мережа супермаркетів розпочала випуск роботів, що сканують полиці, в 2017 році, щоб швидше поповнювати запаси та економити час співробітників. Роботи повідомляли, коли закінчуються товари. Програма була частиною більш широких зусиль з оцифрування магазинів, щоб зробити покупки швидшими, оскільки компанія конкурує з Amazon.com.

Walmart, яка за останній квартал досягнула рекордних продажів в Інтернеті, тепер має більше працівників, які ходять по проходах, щоб упаковувати Інтернет-замовлення, і отримала проблеми з інвентаризацією. Про це знайомі з ситуацією люди розповіли Wall Street Journal, який першим повідомив цю новину.

Walmart — мережа однотипних універсальних магазинів, де продаються товари за цінами, нижчими середніх. Належить корпорації Walmart Inc.

Раніше ми писали, що половина всіх робочих завдань буде виконуватися машинами до 2025 року. Ця зміна, ймовірно, погіршить нерівність, прогнозує Світовий економічний форум у своєму звіті.

 

Світла неділя TikTok у США. Американська влада поки що не стане блокувати застосунок (оновлено)