«Я не хочу далі бути у цій брудній історії». Аліна Паш не поїде на «Євробачення-2022» (фото)
УНІАН

Співачка Аліна Паш, яка виграла Нацвідбір на «Євробачення-2022» в Україні, вирішила відмовитися від участі в конкурсі після скандалу.

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі «Євробачення». На жаль. Мені справді дуже жаль», — написала співачка в соцмережі Instagram.

Артистку звинувачували в незаконному перетині кордону України, а саме — у поїздці в анексований Крим через Москву. 

Співачка все заперечувала та заявляла, що надала Суспільному мовнику довідку про прибуття на півострів через територію України.

Однак Держприкордонслужба України заявила, що не видавала співачці пред'явлену нею довідку. Після цього сама Аліна Паш також подала запит, щоб отримати документ.

16 лютого співачка отримала довідку, у якій ДПСУ повідомляє про неможливість надати дані про перетин кордону співачкою, оскільки вони зберігаються не більше п’яти років.

Як заявила Аліна Паш, підроблений документ надав член її команди.

«Яким саме чином, як та звідки член нашої команди міг отримати документ, який був наданий Суспільному, наразі невідомо», — написала вона в Instagram та заявила, що більше не буде співпрацювати зі своїм нинішнім директором.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українська фігуристка Шаботова підтримала росіянку Валієву, у якої на Олімпіаді у Пекіні виявили допінг