«Я сказала «так». А потім ми випили кров одне одного». Меган Фокс оголосила про заручини з бойфрендом (фото, відео)

35-річна Меган Фокс, американська актриса, оголосила про заручини з 31-річним репером Колсоном Бейкером, більш відомим під сценічним псевдонімом Machine Gun Kelly.

Зірка у подробицях розповіла, як коханий зробив їй пропозицію і показала романтичне відео в Instagram.

Фокс зазначила, що після заручин вони з коханим випили кров одне одного.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

«Ми не помічали болю, з яким зіткнулися за такий короткий період часу. Не підозрювали про роботу і жертви, яких вимагають від нас стосунки. Пройшовши разом через пекло, він запропонував мені вийти за нього заміж. Я сказала «так». А потім ми випили кров одне одного», — написала акторка, розсекретивши дату заручин — 11 січня 2022 року.

Колсон також оголосив про заручини на своїй сторінці в Instagram і опублікував ролик, у якому великим планом показав обручку на пальці своєї коханої.

Він повідомив, що вирішив подарувати їй на честь заручин обручку з двома дорогоцінними каменями.

«Я знаю, що традиція — це одна обручка, але я розробив разом зі Стівеном Вебстером дві: смарагд (її камінь народження) та діамант (мій камінь народження) на двох магнітних смугах шипів, які зближуються, як дві половинки однієї й тієї самої душі. Формуючи темне серце, яке є нашим коханням», — написав Бейкер.

У вересні минулого року співачка Брітні Спірс оголосила про заручини з Семом Асгарі, актором та фітнес-тренером.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

40-річна Періс Хілтон вперше вийшла заміж (фото)