Як НАБУ намагалося зупинити автівку СБУ з Чаусом (відео)
УНІАН

Національне антикорупційне бюро оприлюднило відео, на якому вони намагаються зупинити автомобіль Служби безпеки з розшукуваним екссуддею Миколою Чаусом.

Про це повідомила пресслужба НАБУ у Telegram.

НАБУ ідентифікувало автомобілі, якими працівники СБУ перевозили розшукуваного суддю Чауса. Проте на вимоги детективів зупинитись та передати їм підозрюваного співробітники Служби безпеки не реагували, після чого незаконно доставили його до будівлі СБУ.

«Відповідно до ч.1 ст. 210 КПК України уповноважена службова особа зобов’язана доставити затриманого до найближчого підрозділу органу досудового розслідування. Правоохоронці мають дотримуватися закону і передати підозрюваного, який розшукується детективами, уповноваженим представникам Національного бюро», — йдеться у повідомленні бюро.

Оновлено. Журналістка «Схем» Валерія Єгошина у Facebook заявила, що співробітники НАБУ зібралися біля будівлі СБУ.

«Є інформація, що хочуть забрати легендарного суддю Чауса», — написала вона у соцмережі.  

 

Оце вечір п'ятниці: НАБУ штурмує СБУ. Обожнюю серіал "Реалії українських силовиків"! П.С. Є інформація, що хочуть забрати легендарного суддю Чауса.

Posted by Valeriya Egoshyna on Friday, July 30, 2021

Chas News повідомляв, що колишній суддя Чаус знайшовся в селі на Вінниччині. Його сфотографували топлес у сільській раді.  

Він обіцяв повернутися. Як викрадений в Молдові екссуддя Чаус знайшовся, а потім знову пропав