Японія готується до Олімпіади у липні 2021 року
The Jerusalem Post

Організатори Олімпіади в Токіо, перенесеної через пандемію коронавірусу з 2020 на 2021 рік, оголосили, що, починаючи з березня наступного року, проведуть серію тестових змагань на олімпійський об'єктах.

«Ми обговорюємо, як боротися з COVID-19 разом із японським урядом і столичним урядом Токіо. З початку наступного року ми почнемо роботу і приступимо до проведення тестових заходів у березні», — цитує Інтерфакс представника оргкомітету Олімпіади.

Як відзначають спостерігачі, японську владу надихнуло успішне проведення турніру зі спортивної гімнастики 8 листопада, в якому взяли участь атлети з Японії, Росії і США і яке відбувалося з присутністю глядачів.

Всі учасники до початку змагань пройшли карантин у готельних номерах, у них брали щодня тести на COVID-19.

Президент МОК Томас Бах прибуде в Токіо в кінці листопада, щоб обговорити з організаторами відкриття Олімпіади 23 липня 2021 року. Японська влада наполягає на тому, що забезпечить проведення цього масового заходу.

 Як ми повідомляли раніше, Олімпіаду в Токіо більше не переноситимуть. Організатори кажуть, що проведення зібрання в 2021 році можливе навіть без вакцини від коронавірусу.

Японія — в занепокоєнні напередодні Олімпійських ігор: кібератаки Росії та пандемія