Замість соцмереж. Дональд Трамп запустив власний вебсайт
Офіс Дональда Трампа

45-й президент США Дональд Трамп запустив вебсайт, за допомогою якого колишній очільник Білого дому планує підтримувати зворотний зв’язок зі своїми прихильниками.

«Офіс Дональда Трампа прагне зберегти чудову спадщину його адміністрації, просуваючи програму «Америка перш за все», інформувати, наставляти і надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки має на меті побудову великого американського майбутнього», — йдеться на головній сторінці сайту.

Сайт 45office.com містить інформацію про підсумки діяльності Трампа в Білому домі, а також сторінку, де прихильники можуть відправити коментарі колишньому президенту, попросити персональне привітання або навіть запросити для участі в заході.

У січні Facebook, Twitter, Google, Spotify, Snapchat, Instagram, Shopify, Reddit, Twitch, YouTube, TikTok і Pinterest заблокували сторінки Дональда Трампа. Керівництво соцмереж звинуватило 45-го очільника США у підбурюванні до насильства і поширенні брехливої ​​інформації.

Водночас, Дональд Трамп планує запустити власну соціальну мережу. Днями він з’явився на весіллі на курорті Мар-а-Лаго у Флориді і в промові критикував Джо Байдена, Китай та Іран.

«Можливо, я навіть поб'ю їх втретє». Трамп натякнув на участь в нових виборах президента США