Збій «Київстар» не вплинув на роботу українських військових — Сухопутні війська

Масштабний збій у роботі мобільного оператора «Київстар» не вплинув на дії українських військовослужбовців.

Про це в ефірі телемарафону розповів начальник служби зав’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо.

«На лінії фронту військові користуються дещо іншим зв'язком. Абсолютно немає впливу ситуації на дії військовослужбовців. Тому для звичайних цивільних громадян, можливо, є якісь незручності, але для військовослужбовців абсолютно не має жодного значення», — заявив він.

Також проблем немає і у роботі системи оповіщення про повітряну тривогу у Києві.

«Навіть у разі відсутності електропостачання модернізована частина системи оповіщення працюватиме автономно. Водночас, у місцях встановлення старої частини системи, у випадку відсутності світла про сирену сповіщатиме Патрульна поліція через гучномовці», — розповіли у КМДА.

Оплата проїзду в Київському метрополітені здійснюється у звичайному режимі.

Збій у роботі «Київстар» стався уранці 12 грудня. Він призвів до перебоїв у роботі електронних систем у кількох містах країни. У Львові та Сумах виникла проблема із системою автоматичного вимкнення ліхтарів вуличного освітлення. У Сумах проблема набула загальноміського масштабу — через збій там не працює система оповіщення про тривоги. Про них повідомлятиме поліція та ДСНС.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Масштабний збій у роботі «Київстар»: соцмережі вибухнули мемами та фотожабами (фото, відео)