Зеленський офіційно озвучив ще три питання до українського народу (відео)
УНІАН

Президент Володимир Зеленський офіційно озвучив останні три з п'яти запитань з всенародного опитування. Також гарант попросив українців написати теми у коментарях для наступних опитувань.

Президент заявив про це на своїй Facebook-сторінці.

«Не всі з п’яти питань подобаються? Окей. Знаходь це відео на офіційних сторінках та пиши у коментарях, про що ще ти хотів би висловитись як громадянин України. Легалізація зброї? Подвійне громадянство? Тривалість навчання в школі, єврономери, парламентська республіка та багато іншого. Пиши, які запитання варто включити до наступних опитувань», — сказав у відеозверненні Зеленський.

Три останні питання з «всенародного опитування»:

  • Чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300?
  • Чи підтримуєте ви легалізацію канабісу в медичних цілях — для зменшення болю у важких хворих?
  • Чи підтримуєте ви право України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її державного суверенітету і територіальної цілісності? 
 

Ось три фінальні запитання з опитування: Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300? Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих? Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом? Підтримуєш їх? Тоді приходь 25 жовтня на дільницю та дай нам знати твою думку! А в коментарях під цим відео можеш пропонувати запитання для наступних опитувань. Адже їхнє вирішення залежить саме від тебе!

Posted by Володимир Зеленський on Thursday, October 15, 2020

Нагадуємо, у першому запитанні в українців поцікавляться, чи підтримують вони ідею довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах. У другому — про їхнє ставлення до створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей.

Раніше ми писали, що «всенародне опитування» проведе громадська організація, а профінансують його меценати.

Про закінчення війни, вступ до НАТО та відставку генпрокурора. Головні цитати Зеленського на ВВС