Зеленський закликав українців не панікувати на тлі російської загрози (відео)

Володимир Зеленський, президент України, звернувся до українців і закликав не панікувати і не піддаватися на дезінформацію на тлі загрози повномасштабного вторгнення РФ.

 

Без паніки. З вірою в Україну та мир!

Posted by Володимир Зеленський on Wednesday, January 19, 2022

Крім того президент закликав громадян критично оцінювати інформацію в ЗМІ про можливе вторгнення Росії до України.

І додав, що ризики від російської агресії існують уже не перший рік і зараз вони не стали більшими.

«Хіба вторгнення почалося не у 2014 році? Хіба загроза війни з’явилася тільки зараз? Ці ризики існують вже не один рік, і вони не стали більшими — більшим став ажіотаж навколо них», — сказав Зеленський.

І наголосив, що Україна не хоче війни, але готова до неї.

«Україна постійно посилює свої оборонні можливості. У нас сильна, смілива, готова до всього армія, і це не новина... Ми розраховуємо насамперед на себе. Не тому, що у нас немає підтримки, а тому, що у нас є честь і гордість», — сказав президент.

За його словами, українська влада зараз готова до будь-якого розвитку подій, але робить все можливе для того, аби вирішити ситуацію дипломатичним шляхом.

Раніше Геннадій Гудков, російський опозиційний політик, в інтерв’ю Chas News заявив, що вторгнення в Україну різко прискорить кінець епохи Путіна.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Закликаємо припинити істерику». У Росії вимагають від США не передавати зброю в Україну
Путін нападе? Чому загострюється загроза військового вторгнення РФ в Україну