«Згадався анекдот про мат». Чернишов розказав про розмову з Вакарчуком після його складання мандату
Facebook

Відомий топменеджер Петро Чернишов після невдалої інвестиції в «Голос» поки що не збирається більше вкладати гроші в політичні партії.

Про це чинний член наглядової ради компанії «Фармак» розповів у інтерв’ю Сhas News.

Перед парламентерськими виборами Чернишов вклав у партію «Голос» Святослава Вакарчука 500 тис. грн, і зараз визнає, що інвестиція виявилась невдалою.

«Я говорю не про те, що партія завела у Раду мало людей, це ж були лише перші вибори для цієї політсили. Суттєва проблема, як на мене, в історії з лідером, який усіх несподівано усіх покинув. Тому ті люди, які проголосували за «Голос», думаю, не дуже щасливі», — каже Чернишов.

Він зазначає, що, на його переконання, підхід «Дав вам грошей, тепер відпрацьовуйте» — неправильний. Однак він говорив про свою невдоволеність «кільком потрібним людям».

Також Чернишов мав розмову зі Святославом Вакарчуком після того, як він знову склав мандат народного депутата.

На запитання Сhas News, як пройшла розмова, менеджер згадав анекдот: «Діти в дитячому садку почали матюкатися. Батьки прийшли і кажуть директору дитсадка: «Як так, чому наші діти почали раптом матюкатися?». Директор відповідає: «Хм, дивно. У нас проходив ремонт і один з малярів впустив відро з фарбою на іншого. Той, на якого впало відро, сказав: «Вася, ти не правий». Може, після цього діти почали матюкатися?». Словом, я теж сказав, «Слава, ти не правий».

Після досвіду з «Голосом» Петро Чернишов зазнається, що поки що не має бажання знову інвестувати у політичні партії.

«Але я не знаю, які партії з'являться у майбутньому. В Україні вони створюються дуже швидко, раптово і несподівано», — каже він.

Ротація кадрів. Железняк очолить «Голос» у Раді