Журнал Time назвав «Людиною року» співачку Тейлор Свіфт
Time

Американський журнал Time назвав «Людиною року» співачку Тейлор Свіфт.

33-річна зірка обійшла у рейтингу російського диктатора путіна, лідеру Китаю Сі Цзіньпіна, які потрапили до шортліста видання. Також звання Людини року могла отримати лялька Барбі і король Черльз ІІІ.

У 2023 році співачка набрала на стримінговому сервісі Spotify найбільше прослуховувань з-поміж інших виконавців — 26,1 млрд. Співачка відіграла 66 концертів за рік і стала першою зіркою, яка заробила $1 млрд.

Видання називає Свіфт «головною героїнею світу», бо вона привертає до себе увагу та знає, як цим користуватися.

«Досягнення Свіфт як мисткині — культурні та комерційні — такі величезні, що майже недоречно перераховувати їх. Як попзірка, вона сидить у рідкісній компанії поруч з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном і Мадонною; як авторку пісень її порівнювали з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчелл. Як бізнеследі вона побудувала імперію, яка, за деякими оцінками, може коштувати понад мільярд доларів. Вона давно привертає постійну увагу і знає, як цим користуватися», — йдеться у статті.

Нагадаємо, минулого року звання «людиною року» за версією журналу Time отримали президент Володимир Зеленський та «дух України».

Журнал Time обирає «людину року», починаючи з 1927 року, Свого часу цю відзнаку отримували Адольф Гітлер, Йосиф Сталін, Вінстон Черчилль, Махатма Ганді, Папа Римський Іван-Павло ІІ. В 2007 році журнал визнав «людиною року» володимира путіна, у 2016 році — Дональда Трампа, у 2020 — Джо Байдена та Камалу Гарріс.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Журнал Time випустив обкладинку з історією про підвал у Ягідному, де місяць тримали українців