Зʼявилися кадри з місця ліквідації Іллі Киви (фото, відео)

Служба безпеки України поділилася фото та відео з місця ліквідації депутата-зрадника Іллі Киви.

Кадрами поділились співрозмовники ЗМІ у спецслужбі.

На фото видно, що Ілля Кива лежить на снігу, а біля нього — плями крові.

На відео — спостережний пункт, де, як зазначило джерело, «на зрадника очікувало заслужене покарання».

Співрозмовник розповів, що Кива був однією з пріоритетних цілей спецслужби. Його ліквідацію готували тривалий час. Ексдепутата «вели» давно, вивчали маршрути його пересування та розпорядок дня. Незважаючи на серйозну охорону, СБУ ліквідувала його у Московській області.

«Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, якій перейшли на сторону ворога. Пам’ятайте — росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть — це єдина перспектива, яка чекає ворогів України», — зазначило джерело.

Нагадаємо, 6 грудня російські ЗМІ повідомили, що у російському Підмосков'ї знайшли тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви.  Заявляли, що його скривавлене тіло виявили на снігу на території паркової зони готелю «Величъ Country Club» у селі Супонево.

Українські видання із посиланням на джерела написали, що його ліквідація — спецоперація СБУ, а вбили екснардепа зі стрілецької зброї. Згодом інформацію про загибель зрадника Іллі Киви підтвердив представник ГУР Андрій Юсов.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Кива — всьо»: соцмережі заполонили меми про смерть депутата-зрадника (фото, відео)