гороскоп на 2024 рік

За східним календарем 2024-й — рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Він  розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року.  Якщо вірити астрологам, не дивлячись на те, що рік буде високосним, він буде набагато легшим, ніж два попередні.

Chas News зібрав гороскоп на 2024 рік для кожногу знаку Зодіаку, зокрема гороскопи кохання і фінансів. Читайте, для кого 2024-й буде доленосним, хто зустріне справжнє кохання, а кого чекає зліт у кар'єрі та фінансовий успіх.

Гороскоп на 2024: Овен (21 березня — 20 квітня)

Гороскоп для Овнів на 2024 рік

2024 рік принесе Овнам можливість зосередитися на особистому розвитку та реалізації планів. Це час для нових початків та самовираження. Уважніше ставте до свого здоров’я та добробуту. Наступний рік відкриє вам можливість по-новому подивитись життя. Не забувайте дбати про себе і приймайте усе нове з вдячністю. Також ви можете зустріти справжнє кохання і змінити свій сімейний статус.

Гороскоп для чоловіка-Овна на 2024 рік

Цього року Овен-чоловік може успішно просунутися по службі, побудови власного бізнесу чи перемоги у спортивних змаганнях. Зірки обіцяють йому всі шанси на успіх.  У рік Дракона Овнам радять зайнятись екстремальними видами спорту: парашут, тарзанка, байдарка, серфінг. Корисно виїзжати на природу, ходити у походи чи зайнятись кінним спортом. 

Гороскоп для жінки-Овна на 2024 рік

Для жінок 2024 рік теж буде сприятливим. Жінці-Овну може надійти пропозиція підвищення по службі чи переходу більш престижну роботу. Остерігайтесь «найкращих подруг», з якими і ворогів не треба. Вони здатні отруїти існування і вам, і вашим близьким. Витримка і терпіння не надто притаманні Овну, тож доведеться попрацювати над собою. Відчувши наростаюче роздратування, потіште себе солодощами, зробіть нову зачіску, або відвідайте спа-салон. Це дозволить залишатися весь рік на світлій смузі життя.

Гороскоп здоров'я для Овна на 2024 рік

Овнам необхідно бути максимально уважними до свого здоров’я, особливо у другій половині 2024 року. Астрологія рекомендує звернути увагу на кістки та легені. Головне вчасно почати прийом вітаміну С, щоб зміцнити імунітет. Найнебезпечніша пора року, коли травматичність зашкалює, — з квітня по червень. А в травні згідно з зодіакальним гороскопом можуть загостритися хвороби, що проявлялися раніше.

Фінансовий гороскоп для Овна на 2024 рік

Складний рік для Овнів у всіх проявах. Рік вибору, ухвалення непростих рішень та взяття на себе додаткових матеріальних зобов’язань. Фінанси на середньому рівні, десь густо, десь порожньо. Проте проєкти, запущені з березня, будуть дуже вдалими та перспективними. Витрати на хобі або інтереси, які ви постійно відкладаєте на користь побуту, дадуть вам фінансовий успіх.

Гороскоп кохання для Овна на 2024 рік

На любовному фронті на Овнів чекає яскравий, швидкоплинний роман влітку, ближче до осені. Вільні Овни збиратимуть урожай компліментів та уваги до своєї персони вже з лютого. Якщо ви давно перебуваєте у стосунках, то настав час урізноманітнити їх цікавим проведенням часу, в якому саме ви повинні виступити ініціатором. 

Гороскоп на 2024: Телець (21 квітня — 21 травня)

Гороскоп для Тельців на 2024 рік

Для Тельців 2024 рік обіцяє стабільність та зростання в сфері кар’єри. Рік Дракона принесе вам нові можливості для розвитку професійних навичок та підвищення рівня доходу. Це без перебільшень ваш щасливий рік, оскільки вам відкривається багато можливостей для особистого та професійного зростання.

Гороскоп для Тельця-жінки

У 2024 році жінки-Тільці будуть особливо привабливі для протилежної статі. Рік Дракона допоможе, нарешті, налагодити життя, вибудувати відносини з чоловіком, який ідеально підійде за духом. Цей період стане ідеальним часом для вибору собі пари. У жінки-Тельця з’являться сили для подолання різних труднощів. Все це допоможе створити міцний союз. А от поповнення у родині рік не обіцяє, тож не варто на цьому акцентувати увагу. Просто ще не настав час. 

Гороскоп для Тельця-чоловіка

У 2024 році чоловіки-Тельці повинні навчитися прислухатися до оточуючих, вони повинні брати їх думку до уваги. Але якщо це вийде, то можна знайти авторитет з боку колег і начальства, завоювати повагу.

Якщо чоловік веде бізнес, то йому варто задуматися про злиття або об’єднання компаній з партнерами.

Протягом першого півріччя 2024-й у чоловіків, які працюють за наймом, будуть можливості відмінно себе зарекомендувати . Однак можливо на початковому етапі кар’єрне зростання буде досить повільним і непомітним, але якщо проявити завзятість і наполегливість, то начальство точно це оцінить, виділить хороші бонуси і премії. А з часом можна буде пробитися далі по кар’єрних сходах.

Гороскоп здоров'я для Тельця на 2024 рік

Цього року у Тельців проблем зі здоров’ям не з’явиться, якщо будете вести здоровий спосіб життя, потоваришуєте зі спортзалом і басейном, відрегулюєте, нарешті, режим харчування і приберете надмірності, тортики та смаколики. Будьте особливо уважні під час коридору затемнень (квітень-травень), не зривайтеся з дієти, інакше можете скотитися у шкідливі харчові звички надовго та потрапити у залежність від солодкого. На фігуру не вплине, а ось внутрішні органи можуть постраждати.

Фінансовий гороскоп для Тельця на 2024 рік

Вміння творчо розв’язувати всі питання, пов’язані з бізнесом та фінансами, дасть Тельцям цього року хорошу базу на майбутнє. На вас чекає зміна професійної діяльності, причому найкардинальнішим способом. Зірки рекомендують погоджуватись на вакансію, про яку ви мріяли, але думали, що недотягуєте. Вона принесе вам безліч нових зв’язків і, як наслідок, легке розв’язання фінансових питань.

Гороскоп кохання для Тельця на 2024 рік

У особистих стосунках на вас чекає спокій та гармонія. А всі непорозуміння, що виникають між вами, вирішуватимуться конструктивно і без напруги. Травень порадує вас чудовою новиною з вуст другої половинки, а також можете розраховувати на більш ніж шикарний подарунок з цього ж боку. Гарний, загалом, рік для підняття романтичного градуса, особливо, якщо ви зараз самотні та перебуваєте в пошуку. 

Гороскоп на 2024: Близнюки (22 травня — 21 червня)

Гороскоп для Близнюків на 2024 рік

Близнюки можуть очікувати активний рік, наповнений новими знайомствами та можливостями для розвитку особистості. Наступний рік несе вам чимало перетворень, які дозволять відчути свою силу і здатність не просто опиратись проблемам, але й вирішувати їх. Приділіть свою увагу здоров’ю. Особливо бережіть кісткову систему. Займіться плаванням, розтяжкою, пройдіть декілька курсів масажу. Нерви Близнюкам теж бажано підлікувати, особливо ближче до осені.

Гороскоп для чоловіків-Близнюків на 2024 рік

Впевнено просуватися вперед, використовуючи досвід та накопичені знання — так звучатиме девіз чоловіків Близнюків у 2024 році. Вам захочеться взятися за щось кардинально нове, вирости професійно та зав'язати перспективні контракти. Успіхи у справах тішать перші півроку. Вдасться втілити в роботу задумане, реалізувати ідеї та проекти, передбачає гороскоп на 2024 рік Близнюкам.

Тим, хто запланував сколотити команду однодумців та отримати фінансову підтримку, у цьому напрямі пощастить. Численні поїздки — ділові та з особистих справ, очікуються у другому півріччі. Чудовий період для бізнесменів.

Гороскоп для жінок-Близнюків на 2024 рік

Сімейні справи, стосунки з близькими та діти — ось на що витрачатимуть увагу жінки Близнюки у 2024 році. Якщо тільки думаєте про материнство, можна запланувати вагітність на перше півріччя. Чудовий період для навчання, творчості та самореалізації.

Гороскоп на 2024 рік Близнюкам просування по кар'єрних щаблях та багатого спонсора. З його підтримки ви станете впливовішим у суспільстві. Багато часу піде на спілкування з подругами та новими знайомими. Не виключено, що ви вступите до якоїсь організації, де ваші інтереси співпадуть з іншими людьми. Головне, що все це буде вам приносити задоволення. Жодних примусових дій та тиску ззовні. Навпаки, у колективі чи компанії жінка Близнюки виявить таланти та стане впевненішою у собі.

Гороскоп здоров'я для Близнюків на 2024 рік

Близнюки, цього року вам варто приділіть свою увагу здоров’ю. Особливо бережіть кісткову систему. Займіться плаванням, розтяжкою, пройдіть декілька курсів масажу. Нерви  теж бажано підлікувати, особливо ближче до осені.

Фінансовий гороскоп для Близнюків на 2024 рік

Близнюки! Це, безперечно, ваш рік! У 2024 році фінанси з середнього рівня перейдуть на більш високий, покупки стають дорожчими та престижнішими. Нові проєкти з лютого будуть дуже вдалими та прийдуть до вас через знайомих та родичів. Сміливо беріться навіть за малознайому тему — ви все зможете подолати і досягнете успіху! Зірки рекомендують у 2024 році Дракона вкласти гроші у бізнес, від якого отримуватимете пасивний дохід. Цілком можна мати справу з близькими родичами та виступити у ролі інвестора.

Гороскоп кохання для Близнюків на 2024 рік

У особистих стосунках навесні, швидше за все у квітні-травні, на вас чекає нове романтичне знайомство з бурхливим продовженням. Доленосні моменти, романтичні знайомства чекають вас дорогою в інше місто. Не зневажайте подорожами, особливо в травні та серпні, якщо хочете взяти участь у пригодах, які підготували вам нагорі. Для тих Близнюків, хто вже перебуває у стосунках, почнеться нова пора залицянь та пізнавання один одного з несподіваного боку. Ваш союз стане глибшим та міцнішим. 

Гороскоп на 2024: Рак (22 червня — 22 липня)

Гороскоп для Раків на 2024 рік

2024 стане для вас роком стратегічних кроків до здійснення вашої мрії, особливо у сфері фінансів. Хоча шлях не завжди може бути гладким, знайте, що у вас є внутрішня сила і стійкість, щоб подолати будь-які перешкоди. Це може бути часом для утворення стабільних стосунків та розвитку сімейного благополуччя. Вірте в себе у вас все вийде.

Гороскоп для чоловіка-Рака на 2024 рік

У чоловіка-Рака помітно зміниться матеріальна ситуація. Ви нарешті отримаєте відсотки від раніше вкладених у різні підприємства грошей. Гороскоп на 2024 рік Раку передбачає успіх у роботі та визнання суспільства. 

Якщо чоловік Рак має сім'ю, то все в ній складеться чудово. І стосунки з дружиною, і побутові питання, і спілкування з дітьми. Ну, а самотні мандрівники можуть влаштувати особисте життя, якщо стануть ініціативнішими у знайомствах. Ви закохаєтеся у чарівну та розумну жінку і незабаром заплануєте весілля. Тільки не брешіть самому собі, почуття мають бути щирими.

Гороскоп для жінки-Рака на 2024 рік

Жінка-Рак проживе цього року на позитиві. Можна зав'язати не тільки любовний і довгий роман, а й знайти справжнього друга в особі надійного чоловіка. Гороскоп 2024 рік Раку обіцяє доленосну зустріч. Тож будьте уважнішими до тих, з ким спілкуєтеся. Можливо, що поруч ваша людина, не пропустіть його.

Більше відпочивайте у компанії друзів, виїжджайте на природу та радійте дрібницям. Іншими словами, збирайте енергію, скиньте тягар печалі з плечей. І будьте в тонусі!

Гороскоп здоров'я для Раків на 2024 рік

Здоров’я може підкачати. Остерігайтеся отруєння алкоголем у літні місяці. Краще взагалі не вживати нічого міцного для настрою. Навіть дуже легке вино може негативно вплинути на організм. Варто звернути особливу увагу на рідини в тілі, гормональний баланс і кров, яку варто почистити. Програми детоксу та озонотерапія підуть вам на користь, а замість розваг на курортах, жінкам в астропрогнозі рекомендовані санаторні процедури, навіть якщо ви ще зовсім юні.

Фінансовий гороскоп для Рака на 2024 рік

Цього року на Раків чекає кар’єрне зростання або масштабування власного бізнесу. Фінансове становище налагодиться ближче до весни. Робота та самодисципліна — ось найкращі союзники цього року. Ракам потрібно бути дуже обережними у фінансових питаннях на початку року, особливо важливо не брати участі у сумнівних угодах.

Гороскоп кохання для Рака на 2024 рік

Ракам в астрологічному прогнозі призначена велика удача в особистому житті. Можливий шлюб, який виявиться дуже перспективним та вдалим. Ви нарешті зрозумієте, що таке справжня друга половинка. Цілий рік у вас з партнером будуть спільні фінансові інтереси, можливе навіть будівництво будинку чи ремонт у квартирі. Продавати та купувати теж будете зі своєю другою половинкою спільно, будь то автомобіль, житло, ділянка, гараж або подарунки близьким. Романтика на висоті, а вашій винахідливості у коханні можна лише позаздрити. Ви ініціюєте подорожі, виїзди на природу, а хтось навіть відправиться за кордон наздоганяти щастя.

Гороскоп на 2024: Лев (23 липня — 22 серпня) 

Гороскоп для Лева на 2024 рік

Вам варто очікувати великого сюрпризу, який розкриє незвідану сторону вашої особистості. На вас чекають нові можливості для самовираження та розвитку творчих талантів. 2024 рік може принести визнання та успіх у сфері, яка вам подобається. Ви відчуєте себе більш відкритими до нових викликів та охоче вийдете зі своєї зони комфорту. А це, своєю чергою, вплине на ваш особистісний ріст і загальний добробут.

Гороскоп для жінки-Лева на 2024 рік

Жінка-Лев у 2024 році фліртуватиме і закохуватиметься. І не тому, що ви особа легковажна, просто настрій — романтичний. Весна додасть вам впевненості у собі. Найголовніше, правильно розставити пріоритети і реально дивитися на речі. Жінки, які зайняті своїм бізнесом, повинні стати активнішими та раціональнішими. Тоді вдасться створити платформу для кар'єри та зміцнити фінансове становище. Хоча у перші місяці року можливі перешкоди на шляху до мети.

Гороскоп для чоловіка-Лева на 2024 рік

Чоловікові-Леву доведеться більше приділяти увагу близьким, ніж отримувати зізнання на свою адресу. З одного боку це благородно. З іншого, прикро. І все-таки за будь-якого розкладу залишайтеся доброзичливою і чуйною людиною, тоді доля винагородить за заслугами. Гороскоп на 2024 рік Леву радить заздалегідь розпланувати справи та за пунктами розписати цілі.

Чоловікові-Леву треба більше відпочивати, але не активно та екстремально. 2024 року організуйте для себе відпочинок на пляжі, культурний похід у театр, на виставку чи концерт. 

Тим, хто зайнятий творчістю та мистецтвом, пощастить особливо. Приголомшливий успіх та шквал оплесків отримають співаки, художники, редактори та актори. Людям комерційних структур та власників бізнесу доведеться задовольнятися колишніми напрацюваннями. А ось фермери і ті, хто працює на полях та в селах, без прибутку восени не залишаться. 

Гороскоп здоров'я для Лева на 2024 рік

Левам у 2024 році варто берегти свої нерви. Інакше все може піти накатаною стежкою. Спочатку розхиталися нерви, ви не звернули увагу. Потім пропав сон і апетит, начебто не смертельно. Потім стара виразка не дає з’їсти улюблену страву, потім — операційний стіл. Так ось, що б цього не сталося, лікуйте нерви, йдіть до психолога чи невролога. Але робити це потрібно вже зараз, згодом може бути дуже затратно. 2024 рік — найнебезпечніший час для тривожних людей.

Фінансовий гороскоп для Лева на 2024 рік

Цього року зірки в астропрогнозі не радять Левам розривати старі взаємини з бізнес-партнерами, кращих навряд чи зараз знайдете. А от із токсичним начальником безперечно варто попрощатися. Сміливо йдіть в новий вигідний проєкт, який видається важким та непідйомним. Він зможе принести вам гарний прибуток вже до літа. Зірки дуже рекомендують записатися на курс фінансової грамотності. Це зміцнить ваш авторитет і допоможе розібратися, де ви постійно робите ту саму помилку, яка заважає рухатися вперед. Не соромтеся вчитися у будь-якому віці.

Гороскоп кохання для Лева на 2024 рік

Особисті стосунки астрологічний прогноз теж не рекомендує руйнувати, як би вам не хотілося. Знайдіть компроміс, висловіть все, що накипіло, почніть усе з чистого аркуша, забудьте образи. Особливо бережіть свої стосунки в осінній період, не конфліктуйте, не ревнуйте. Подаруйте своїй другій половині гідний відпочинок. Побувайте в місцях, пов’язаних зі спільними поїздками, з місцями, де вам було добре і затишно вдвох. Найкраще — на природі. Розведіть багаття, поплавайте на човні, поставте намет, подивіться разом на зірки та загадайте вголос бажання. Після такого відпочинку налагодяться стосунки, підуть образи, й ви обоє підбадьоритеся.

Гороскоп на 2024: Діва (23 серпня — 23 вересня)

Гороскоп для Діви на 2024 рік

Від природи ви сором’язлива та стримана особистість, зміни не завжди можуть бути вам до вподоби. Однак наступний рік принесе чимало нового — приготуйтесь до цього. Для Дів очікується період, коли варто зосередитися на особистому рості та самовдосконаленні. Вкладайте зусилля у саморозвиток та збереження емоційного благополуччя у 2024.

Гороскоп для жінки-Діви на 2024 рік

З вашим вродженим почуттям практичності та увагою до деталей ви зможете подолати будь-яку перешкоду, яка зустрінеться на вашому шляху. З точки зору вашої кар'єри, 2024 буде часом прогресу. Якщо ви старанно працювали, ви почнете бачити плоди своєї праці. 

У романтичному плані 2024 буде сприятливим для незаміжніх жінок-Дів. У вас буде багато можливостей познайомитися з новими людьми, і ви навіть можете знайти людину, яка підкорить ваше серце. 

Гороскоп для чоловіка-Діви на 2024 рік

Перед тим, як за щось взятися або запланувати нові справи, чоловік-Діва має ретельно обміркувати свої дії. Лише чіткий план та завбачливість допоможуть отримати потрібний результат. До речі, як у роботі, так і любовних стосунках. Якщо дивитися масштабно, цей рік складеться у вас добре. Особливо, якщо не запускати себе у фізичному розумінні. Тобто займатися спортом, гартувати організм та харчуватися за режимом. До липня намагайтеся усунути всі неприємності, пов'язані зі здоров'ям.

Від дорогих придбань та авантюр цього року краще відмовитись. Поставлені восени цілі, допоможуть чоловікам цього знака стати самовпевненішими і наполегливішими.

Гороскоп здоров'я для Діви на 2024 рік

Діви, зверніть увагу на свою вагу. Навіть не значне її збільшення може говорити про те, що потрібно перевіритися на цукор. Здайте аналізи, пройдіть загальне обстеження, притримуйтесь дієти. Нестриманість у їжі та вживанні алкогольних напоїв може цього року принести Дівам чималі проблеми зі здоров’ям. Особливо у весняні місяці. Будьте суворі щодо свого здоров’я, тоді влітку не доведеться бігати по лікарях. Травматичний місяць у зодіакальному гороскопі на 2024 рік для Дів — червень.

Фінансовий гороскоп для Діви на 2024 рік

У 2024 році всім Дівам, які займаються біржовою діяльністю, астрологічний прогноз рекомендує бути особливо обережними. Можна в мить все втратити. Краще не ризикувати навіть невеликою сумою! Також не можна грати в казино. Фінансової стабільності можна досягти лише розвиваючи свою власну чи сімейну справу. Ви можете з великим успіхом зайнятися виробництвом харчових продуктів, починаючи від вирощування курей чи іншої живності та закінчуючи створенням свого консервного заводу. З вашим креативним підходом до будь-якого нового проєкту справи дуже швидко підуть у гору, і вже в другій половині року ваш новий бізнес принесе прибуток. Головне почати!

Гороскоп кохання для Діви на 2024 рік

Цього року Дівам весь час здаватиметься, що їх не люблять, обманюють, зраджують. Захочеться пуститись у всі тяжкі та помститися невірній половинці. Це не означає, що вас справді дурять. Швидше за все, вам просто банально хочеться розваг на стороні, от і шукаєте привід. Зупиніться, доки не пізно! Астрологія каже, що великий ризик втратити доброго і надійного партнера в гонитві за насолодами, і залишитися ні з чим. Не варто дивитися на стосунки тих, хто відверто дратує вас своєю ідеальністю, і таємно їм заздрити. Все не так солодко, як видається на перший погляд.

Вільні Діви шукають свого щастя там, де купують чи читають книжки, оформляють документи та підписують договори. Вдалий час для особистих звершень та демонстрації себе протилежній статі — середина весни, останній місяць літа та грудень.

Гороскоп на 2024: Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Гороскоп для Терезів на 2024 рік

У 2024 році Терези можуть очікувати стабільність у відносинах та сприятливі можливості для розвитку в сфері співпраці та партнерства. Приготуйтесь до радісних та позитивних змін. Дозвольте собі насолодитись усім, що готує для вас життя. Настав час відкинути сумніви, невпевненість і нездійснені мрії. 

Гороскоп для жінок-Терезів на 2024 рік

Жінки-Терези у 2024 році можуть без зайвих роздумів змінювати професію, місце роботи. Ніщо не завадить досягти цілей. Багато хто кардинально змінить спеціальність, розпочне навчання. Ну, а якщо все влаштовує в робочій сфері, то продовжуйте працювати в тому ж дусі і темпі. Рік буде вдалий для тих жінок, які не втрачають самовладання та відповідально підходить до вирішення питань. 

Незаміжніх жінок в особистому житті чекає нелегкий вибір між двома дуже гідними кандидатурами. Причому, познайомитесь ви за найзагадковіших та найтаємничіших обставин. 2024 стане для вас роком-вибором, який вплине на подальші 15 років життя.

Гороскоп для чоловіків-Терезів на 2024 рік

2024 рік для чоловіків-Терезів, який може зібрати врожай від минулих праць та взятися за щось нове. Ви будете швидше звичайного ухвалювати рішення, що приведе до потрібного результату в багатьох сферах. Успіх у фінансових справах гарантований тим, хто вміє практично підходити до покупок та чітко аналізувати свій бюджет. Економія важлива! Якщо хочеться вкласти кошти в підприємство, заздалегідь продумайте всі ризики. Врахуйте, що прибуток постійно балансуватиме з витратами. Значить, у матеріальних питаннях не завадить раціональність. Чоловік Терези повинен оптимістично дивитися на речі та події, що відбуваються. Тільки так вдасться досягти бажаного.

Гороскоп здоров'я для Терезів на 2024 рік

Терези цього року вам потрібно бути напоготові зі здоров’ям. Щось не долікували, щось проігнорували. Через це можуть повернутися старі хронічні захворювання, особливо у березні-квітні. Зодіакальний гороскоп рекомендує приділити здоров’ю особливу увагу в цей період. Можлива також позапланова операція в галузі шлунково-кишкового тракту.

Фінансовий гороскоп для Терезів на 2024 рік

У 2024 році Терези можуть отримати або великий прибуток, або спадщину. Вона просто впаде, звідки не очікуєте. Акуратність, з якою ви ведете свої справи, дасть чудовий результат. Ваші партнери оцінять здоровий педантизм і довірятимуть ще більше, ніж раніше. У році Зеленого Дракона у Терезів може несподівано прорізатися талант до діяльності, прямо протилежної тій, яку вважають своєю рідною. Хтось почне писати картини, хтось піде у політику. Це почнеться з кінця весни та триватиме до кінця року.

Гороскоп кохання для Терезів на 2024 рік

У Терезів влітку 2024 року може народитися довгоочікувана дитина. Кохання буде міцнішим, ніж минулого року. Ви краще зрозумієте одне одного, непорозуміння відійдуть на третій план. Станете більше допомагати один одному знайти своє призначення, допоможете один одному в бізнесі, більше цінуватимете свою другу половинку.

Гороскоп на 2024: Скорпіон (24 жовтня — 21 листопада) 

Гороскоп для Скорпіонів на 2024 рік

Скорпіонам слід очікувати період трансформацій та нових початків у 2024 році. Це може бути часом для реалізації амбіцій та переосмислення особистих цілей. Для вас настає час звільнитися від всіх страхів та тривог і взяти своє життя під контроль. Приготуйтеся до низки сюрпризів, які чекають на вас у найближчі місяці. 

Гороскоп для жінки-Скорпіона на 2024 рік

Жінки-Скорпіони у 2023 році розвиватимуться у різних напрямках. Очевидне зростання професійне та особистісне, що сприятливо вплине на кар'єру. Не забувайте про духовну їжу, сповнюйтеся знаннями, досвідом. Тоді й фінансова сфера вас потішить.

Емоційний стан потрібно тримати в рівновазі, щоб зберегти стосунки з людьми та своє здоров'я. Уникайте категоричності в діях, як і ставитеся до людей лояльніше.

Жінки цього знака повинні бути уважнішими до родичів і себе. Якщо хочете отримувати підтримку від близьких, то допомагайте їм у важкі моменти. 

Гороскоп для чоловіка-Скорпіона на 2024 рік

У 2024 році на чоловіків-Скорпіонів чекають численні успіхи, радості та перемоги. Усі складнощі та проблеми залишилися позаду, життя заграло яскравими фарбами. Ви відчуєте це у робочій та матеріальній сфері. Можливе кар'єрне зростання та нове джерело доходу. Головне, не упускайте вигідні пропозиції щодо підробітку. Усі вони ведуть до зміцнення фінансової ситуації. 

В особистому житті важливо дотримуватися балансу. Тобто приділяти увагу не лише роботі, а й близьким. Сім'я та кар'єра не повинні змішуватись, інакше без конфліктів не обійтися. Сімейним чоловікам Скорпіонам краще відмовитись від флірту на боці. Про нього точно дізнається жінка і неприємний інцидент може закінчитися розлученням.

Гороскоп здоров'я для Скорпіона на 2024 рік

У рік Дракона Скорпіонам рекомендовано здоровий спосіб життя. Поміняйте свій раціон, додайте більше активності, займіться своїми суглобами. Дуже допоможе легка гімнастика, йога, масаж. Візьміть відпустку і поїдьте в гори. Подихайте цілющим повітрям, наберіться сил від природи. 

Фінансовий гороскоп для Скорпіона на 2024 рік

У рік Дракона Скорпіони можуть отримати гарний прибуток від нового бізнесу, якщо все-таки наважаться відкрити його на початку року, у зимові місяці. Кар’єрне зростання вас не цікавить. Та вам воно і не потрібне. Скорпіон — вільний птах або, іншими словами, фрілансер. Куди хочу, туди лечу. У вас і без кар’єри все буде гаразд у фінансовому плані. 2024 року відкладайте по максимуму гроші. Вони знадобляться на новий, дуже успішний проєкт наприкінці року. Ви захочете інвестувати у нерухомість. У борг нікому не давайте. Не повернуть! Краще подаруйте. І людині приємно, і вам спокійніше. Так збережете гарні стосунки, а подаровані гроші наприкінці року повернуться вам із бонусами.

Гороскоп кохання для Скорпіона на 2024 рік

В особистому житті в 2024 році вас очікує добробут та взаєморозуміння, кохання та підтримка вашої половинки. Самотні Скорпіони можуть зустріти любов всього свого життя в середині літа на відпочинку, на корпоративній вечірці або навіть на пікніку. Цього року на Скорпіонів чекає дуже гарний період в особистих стосунках. Повне порозуміння та ніжна дружба. Більше довіряйте своєму партнерові. Він дуже старається для вас. Висока ймовірність розширення сімейства, народження дитини або просто поліпшення житлових умов (стараннями партнера, що вас дуже порадує).

Гороскоп на 2024: Стрілець (22 листопада — 21 грудня) 

Гороскоп для Стрільців на 2024 рік

Стрільці може очікувати рік, повний можливостей. 2024 рік може відкрити нові горизонти та дозволити розширити свій світогляд. Ви уже відчуваєте наближення колосальних змін. Ви готові відкинути свої сумніви та страхи та почати шлях до здійснення мрії. Наступного року ви нікому не дозволите зачіпати ваші почуття. 

Гороскоп для жінки-Стрільця на 2024 рік

Перед тим, як оновитися та вдихнути в життя щось нове, потрібно обнулитися і забути про минулі невдачі. У 2024 році вдасться змінити сферу діяльності чи розвинути справжню діяльність, зав'язати знайомства. Творчі люди зможуть просунутися вперед та створити умови для подальшого кар'єрного зростання. Відмінний період для неординарних проектів, сміливих рішень та підвищеної ініціативності, передбачає гороскоп 2024 Стрільцям. Але за будь-яких обставин розраховуйте на себе.

Гороскоп для чоловіка-Стрільця на 2024 рік

На чоловіка-Стрільця у 2024 році чекає успіх у фінансовій та діловій сфері. Але за наявності таких якостей, як старанність, цілеспрямованість та мобільність. Тим, хто має свій бізнес, теж не заважає поворухнутися. Шукайте надійних партнерів і укладайте угоди, тоді справи підуть у гору.

Любовні стосунки у багатьох закінчаться весіллям. Ну, а неодружені чоловіки можуть зустріти цікаву жінку. Це буде не просто симпатія чи пристрасть, а бажання пройти з обраницею весь свій життєвий шлях.

Гарний рік для далеких поїздок, незабутніх зустрічей та навчання. Ви ніби оновитеся зсередини, як і заплануєте масу глобальних справ. 

Гороскоп здоров'я для Стрільця на 2024 рік

Стрілці здоров’я у 2024 році вас не підведе. Але треба більше відпочивати та висипатись. У зимові місяці до раціону необхідно додати більше якісного, свіжого м’яса, щоб відновити сили. Місяці удачі для впровадження нових здорових звичок чи відпочинку в санаторії, прийому вітамінних коктейлів у зодіакальному гороскопі 2024 року для Стрільців: січень, березень, усі літні місяці, грудень. Найголовніше — не брати поганого в голову, берегти свої нерви. І тоді зі здоров’ям буде все гаразд. Менше довіряйте лікарям. Піддавайте сумнівам все, що вони говоритимуть: можуть поставити помилковий діагноз.

Фінансовий гороскоп для Стрільця на 2024 рік

У рік Дракона у Стрільців очікується зміна життя загалом. Це стосується грошей, кар’єри, особистого життя. Зодіакальний гороскоп на рік дерев’яного Дракона не дозволяє Стрільцям ніяких афер з фінансами! Можлива купівля нерухомості як у своїй країні, так і за її межами. Дуже сприятливий період для людей, народжених у рік Коня, оскільки Дракон вважає Коня своєю молодшою дитиною й опікується ним. Це стосується всіх видів бізнесу, грошей, особистого життя та здоров’я. Витрати будуть лише приємними, великими та незапланованими.

Гороскоп кохання для Стрільця на 2024 рік

Астрологічний прогноз 2024 року обіцяє Стрільцям зміни в особистому житті. Цей рік — ідеальний час для укладання нового шлюбу. Навіть якщо ви одружені. Нова людина швидко впишеться в ваше життя. Через дуже короткий час не зможете уявити, як жили весь цей час без неї. Стосунки з колишніми перейдуть у розряд споріднених.

Гороскоп на 2024: Козеріг (22 грудня — 20 січня) 

Гороскоп для Козерогів на 2024 рік

Козерогам слід очікувати нові можливості у кар’єрному зростанні та успіху в сфері професійного розвитку. 2024 рік може стати періодом досягнення поставлених цілей. Використовуйте всі можливості, щоб переоцінити старі переконання, позбутися невпевненості, відкрити нові зв’язки та оновити свої звички. 

Гороскоп для жінки-Козерога на 2024 рік

Жінка-Козеріг від природи зібрана та відповідальна особа, а у 2024 році ці якості примножаться. Отже, можна розраховувати на успіх та просування у всіх сферах. 

Самотні жінки нарешті познайомляться чоловіком, з яким їм захочеться продовжити спілкування. У роботі не все влаштовуватиме, ймовірно ви зміните професійну сферу. Але перед цим не завадить ще раз все ретельно проаналізувати. 

Гороскоп для чоловіка-Козерога на 2024 рік

Багато несподіваних подій станеться у житті чоловіка-Козерога. До деяких ви морально готові, інші вас здивують. У літні місяці акцентуйтеся на стані здоров'я, воно може похитнутися не на краще. Старі хвороби нагадають себе, можливі загострення.

З початку весни до липня — період у всіх областях знаменний. Хтось змінить місце проживання чи роботу, хтось зміниться оточення. Літо Козеріг проведе романтично. Не виключено, що ви зустрінете на своєму шляху людину, дану долею — коханої та близької за духом. Отже, 2024 рік для вас стане певним стартом у кар'єрі, коханні та взаєминах з людьми.

Гороскоп здоров'я для Козерога на 2024 рік

Козероги, через вашу нестримність і непоміркованість у всьому, включаючи алкоголь, ви можете підірвати здоров’. Перевірте свою серцево-судинну систему та печінку, сходіть до психолога. Депресія вже стукає у ваші двері. Краще зверніть увагу на зміцнення власного здоров’я. До літа за астрологічним прогнозом ви можете вибитись із сил. Все вивалюватиметься з рук, а настрій виявиться на нулі. Не вдайтеся до вживання алкоголю як останнього засобу від депресії. Це дуже небезпечно для здоров’я. Краще очиститися детокс-програмами та розумним споживанням води.

Фінансовий гороскоп для Козерога на 2024 рік

У 2024 році у Козерогів очікується кар’єрне зростання. Але дивіться, не наламайте дров у взаєминах із начальством. Адже ваш агресивний характер може зіграти з вами злий жарт. І премію відберуть, і навіть звільнити можуть. Щоб гроші наповнювали ваш гаманець, варто підвищити свою фінансову грамотність. Займайтеся цим протягом усього року Дракона. Підіть на курси, тренінги, семінари, вступіть до вищого навчального закладу, переймайте досвід інших, успішніших людей. У лютому-квітні у вас є всі шанси на матеріальний, цілком заслужений успіх і велику довгоочікувану покупку, можливо, автомобіль.

Гороскоп кохання для Козерога на 2024 рік

Козороги! Ваші ревнощі не знають кордонів. Можуть назавжди розірватися довгі добрі стосунки з другою половиною саме через вашу буйну фантазію, ревнощі та агресивність. Травень та червень — особливо небезпечні у цьому плані місяці. Хочете зберегти союз — не з’ясовуйте стосунки! Не влаштовуйте істерик на рівному місці. Якщо не дотягуєте до своєї половинки у саморозвитку, це ще не привід влаштовувати сцени ревнощів. Краще підтягніться, займіться духовним зростанням, стримайте свій запал і претензії. На вільних Козерогів, як каже зодіакальний гороскоп, чекають знайомства на роботі чи під час колективних занять спортом. Надягайте яскравий костюм і дивіться по сторонах у липні, серпні та жовтні.

Гороскоп на 2024: Водолій (21 січня — 18 лютого) 

Гороскоп для Водоліїв на 2024 рік

Для Водоліїв 2024 рік може бути часом для розвитку нових соціальних зв’язків та спільнот. Вам слід очікувати росту в сфері співпраці та колективної діяльності. Ваша особистість та погляди зазнають трансформації. Наступний рік буде ідеальним часом, щоби повністю розкрити свій потенціал і досягти всіх цілей, які ви поставили перед собою. 

Гороскоп для жінки-Водолія на 2024 рік

2024-й для жінки-Водолія стане переломним. Багато змін, які спантеличать і вразять, хоча спочатку вони здадуться вам дрібними. Головне, підготуватись у першу половину року до того, що відбуватиметься у другому півріччі. Можлива міграція, переїзд чи звільнення з роботи. Випробування зроблять вас сильнішими духовно, підвищать самооцінку.

Щодо любовної сфери, в ній багато залежить від самої жінки. Якщо будете м'якшими, хитрішими та поблажливішими до партнера, то стосунки стануть гармонійнішими. На початку або в середині літа самотнім жінкам пощастить в особистому житті.

Романтична зустріч поверне долю у позитивне русло. Серпень складний місяць — негативна інформація, неприємні події. Будьте обережні у спілкуванні та подбайте про себе.

Гороскоп для чоловіка-Водолія на 2024 рік

2024 вимагатиме від чоловіка-Водолія зосередженості та дисципліни, якщо він хоче добитися бажаного у професійній сфері. Обставини можуть змінюватися швидко, і вам варто бути гнучкішими та швидко адаптуватися в них. Якщо у вас є сім'я, варто більше часу присвячувати їй. Може, настав час зайнятися будинком, сімейними та побутовими питаннями. Життя вимагатиме від вас терпіння та смирення.

2024 рік — слушний час для вас, щоб продумати свої кар'єрні плани. Можливо, доведеться міняти щось у своєму світогляді і зовнішність. Наприклад, у деяких Водоліїв нова посада вимагатиме дорожчого, статусного одягу. Або ви з посади робітника виростете до керівника і одягнете костюм.

Гороскоп здоров'я для Водолія на 2024 рік

Ця сфера в астропрогнозі принесе Водоліям сюрпризи. Затягнуться застарілі виразки та рани, відійдуть у минуле хронічні хвороби. Зверніть увагу на печінку та підшлункову, стан шкіри. Починайте профілактику заздалегідь. Але для того, щоб здоров’я було в порядку, ви повинні позбутися поганих звичок. Під великою забороною у 2024 році має бути алкоголь та куріння. Інакше можете на початку року потрапити до реанімації. Ідеально взяти аскезу заради виконання бажаного.

Фінансовий гороскоп для Водолія на 2024 рік

У рік Дракона багато Водоліїв увійдуть із величезним бажанням переробити купу справ, які не встигли доробити торік, поміняти все у своєму житті: бізнес, професію, партнерів, коханих, сім’ю, країну проживання, машину, будинок. Зірки на вашому боці, обіцяють значний прибуток і сприяють фінансовій свободі. Найвдалішими у зодіакальному гороскопі 2024 року для Водоліїв у фінансовому плані будуть серпень та листопад. Дуже успішними можуть стати проєкти у сфері краси. Наприклад, відкриття свого салону чи магазину косметики, створення стоматологічної чи пластичної клініки. До бізнесу залучайте лише добре знайомих, перевірених людей.

Гороскоп кохання для Водолія на 2024 рік

Особисте життя в зодіакальному гороскопі Водоліїв сповнене пригод та романтики. Друга половинка ходить поруч із вами, давно любить, але ви цього, на жаль, не помічаєте. Озирніться та уважно подивіться навколо. Щастя поряд з вами. Тільки виглядає набагато скромніше, носить окуляри, непомітні речі, читає книги запоєм і поглядає на вас через монітор комп’ютера. У сімейних представників вашого знака почнеться період, який можна характеризувати як плато, а рутина та відсутність динаміки для вас подібні до смерті. Займіться тим, щоб освіжити стосунки: поїхати в поїздку або разом змінити імідж. Головне, щоб було весело та захопливо.

Гороскоп на 2024: Риби (19 лютого — 20 березня) 

Гороскоп для Риб на 2024 рік

Риби можуть очікувати рік, присвячений особистому та духовному розвитку. 2024 рік може дати вам можливість знайти гармонію та внутрішній спокій. Хоча ви часто знаходите втіху у своїй зоні комфорту і цінуєте стабільність і безпеку, у наступному році ви попрощаєтесь з рутиною. Зміни будуть значні, але позитивні. І найбільший сюрприз на вас чекає у справах сердечних. 

Гороскоп для жінок-Риб на 2024 рік

Постарайтеся не прогаяти шансів на успіх, які підкине доля жінкам-Рибам у 2024 році. Будьте пильнішими. Тим більше, що вам вдасться досягти багато чого — купити чи вигідно продати житло, придбати автомобіль, вирушити у подорож чи підписати контракт.

Щедро ділитесь з близькими своїм теплом та енергією, адже вони є сенсом вашого життя. І забудьте про образи та розбіжності, вони лише плутають думки.

Риб щиро любитиме партнер по шлюбу. І це почуття допоможе вам впевнено рухатися вперед. Тим, хто у статусі вільних закоханих, можна подумати про офіційний шлюб. Ну, а Рибки самотні повинні серйозно націлитись на серйозні стосунки. Досить жити роботою та кар'єрою, слухати розповіді подружок.

Гороскоп для чоловіків-Риб на 2024 рік

У 2024 році чоловіки-Риби повинні бути рішучішими. Від вас і вашої сміливості залежить багато чого, тому не чекайте допомоги ззовні. Вам доведеться попрацювати над собою, стати наполегливіше та інтелектуально розвиватися. Навчання та потрібні зв'язки, поїздки — все це буде важливим.

Чоловіки цього знака, які поки що самотні, мають шанс познайомитись із цікавою жінкою. Це буде не просто легкий флірт, а серйозні стосунки, які приведуть вас до шлюбу. У сімейних риб виникнуть побутові проблеми, вирішити які допоможуть родичі. Протягом 2024 року виділяйте час собі, повноцінно відпочивайте. Не обмежуйтесь домашніми посиденьками, вносьте різноманітність у своє життя та влаштовуйте свята без причини.

Гороскоп здоров'я для Риб на 2024 рік

У 2024 році здоров’я Риб вимагатиме особливої уваги. Пройдіть повну профілактичну перевірку у спеціалістів. Здайте аналізи крові на початку року. Ваша серцево-судинна система потребує цього року підвищеної уваги. Краще поїхати до санаторію і пройти курс лікування, щоб потім не опинитися на лікарняному ліжку. Також є ймовірність гормонального збою або звернення до лікаря з приводу сечостатевої системи. Подбайте завчасно про своє інтимне здоров’я. Багато Риб протягом року будуть регулярно лікувати зуби.

Фінансовий гороскоп для Риб на 2024 рік

Початок року буде складним та важким у грошовому відношенні. Потрібно напружити всі свої сили та ресурси, щоб не постраждати фінансово. Шахрайські схеми, в які можете бути втягнуті, надовго виб’ють з колії. Відновлювати втрачене буде дуже важко. Запасіться терпінням. Це єдине рятувальне коло цього року. І ще — роздайте борги протягом року у будь-який спосіб, а інакше вони тягнутимуться ще щонайменше три роки. Зосередьтесь на вивченні фінансової грамотності, або знайдіть собі фінансово успішного наставника. Відкладайте гроші, щоб у важку хвилину не просити у борг.

Гороскоп кохання для Риб на 2024 рік

Особисте життя теж не складається. Вам належить ділити майно з колишніми. Нові романи на видимому горизонті в зодіакальному гороскопі 2024 року для Риб не проглядаються, тільки зародження стосунків, не більше. Займіться собою, саморозвитком, благодійною діяльністю. Будьте добрішими та щедрішими. Тоді життя знову повернеться до вас обличчям, а не спиною. Астрологія пророкує важливу особисту зустріч та сприятливі знайомства з липня до вересня. Вони не обов’язково увінчаються шлюбом, але людина суттєво вплине на ваше життя та світогляд у коханні.

Раніше Chas News розповідав, чи закінчиться війна в Україні у 2024 році, та які прогнози з цього приводу дають політики та військові.

Пророцтва Нострадамуса, Ванги та мольфарів на 2024 рік: чому у всі страшилки не варто вірити
Високосний 2024 рік: що це означає і що не можна робити