повітряні сили зсу

Сто двадцять третій день в Україні триває повномасштабне вторгнення рф. Chas News слідкує за головними новинами у режимі онлайн.

19:09 Генштаб ЗСУ повідомляє, що на території Білорусі готують російські ДРГ для диверсій в Україні.

18:39 У Києві правоохоронці можуть вилучати автомобілі без шумопоглиначів. Деталі — за посиланням.

18:09 Над Одесою українська ППО збила дві надзвукові ракети типу «Онікс». Їх випустили з берегового ракетного комплексу «Бастіон», розташованого в окупованому Криму.

17:44 З 1 липня у Польщі скасовують безоплатний проїзд залізницею для біженців з України. Тепер українці їздитимуть за загальними правилами, включеними до регламенту PKP Intercity.

17:07 Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон сказав, що хотів би прийняти Зеленського з офіційним візитом у своїй країні. Деталі — за посиланням.

16:27 В Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи, після яких спостерігається дим над містом.

16:16 Російські військові почали посилювати свої оборонні позиції біля Запорізької АЕС

16:03 Кількість поранених внаслідок влучання ракети в будинок у Києві зросла до шести осіб. Рятувально-пошукові роботи тривають і зараз. Про це повідомив мер столиці Кличко.

15:38 В окупованому Енергодарі росіяни організували новий «бізнес» та викрадають мешканців заради грошей. Стандартна ціна за звільнення полоненого — 50 тис. грн.

15:01 Ворог тричі ударив з «Градів» та ствольної артилерії по житлових кварталах Зеленодольської громади, що на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу двоє поранених, руйнування багатоповерхівок ,а також пошкоджені будинок культури та пошта.

14:48 Внаслідок обстрілу Черкащини одна людина загинула, п’ятеро — поранені. Також пошкоджений об’єкт інфраструктури.

14:16 Російські військові знову збільшують свою присутність в прикордонних областях білорусі. Планують нарощування чисельності оперативно-тактичної авіації нібито для навчань.

13:47 Telegram-канал «Беларускі Гаюн» опублікував перехоплену розмову диспетчера та пілота, який випустив ракету по Києву.

13:32 Росіяни активно намагаються захопити останнє підконтрольне Україні місто на Луганщині — Лисичанськ

«Руйнувань багато — Лисичанськ вже майже не впізнати. На землі лежить телевізійна вежа, серйозно пошкоджено автомобільний міст, є потрапляння снарядів в будинки, будівлю СБУ тощо. На території багатопрофільної лікарні знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Він отримав чисельні мінно-вибухові травми», — зазначив голова Луганської ОВА Гайдай.

12:52. Президент США Джо Байден повідомив, що «Велика сімка» запровадить ембарго на імпорт російського золота. Подробиці за посиланням

12:09. Зранку 26 червня ракети по Києву випустили російські стратегічні бомбардувальники Ту-95 і Ту-160 з району Каспійського моря. Про це в ефірі телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

11:53. Керівник Черкаської ОВА Табурець повідомив про два вибухи в районі Черкас.

11:31. Під час обстрілу Києва одна з ракет вдарила по території дитячого садка. 

11:12. Російський міністр оборони сергій шойгу покинув Москву, щоби проінспектувати хід вторгнення в Україну.

10:42. У Харкові вночі від обстрілів постраждали три особи. Окупанти били по будинках та лікарні. В області поранення отримали ще чотири людини. Також загинула 79-річна жінка. 

10:41. Мати дівчинки теж дістали з-під завалів. 

10:21. Рятувальники опублікували відео порятунку дівчинки з-під завалів.

 

 

Posted by ДСНС України on Sunday, June 26, 2022

9:51. Кількість загиблих в результаті ракетного удару по місту Сарни на Рівненщині зросла до чотирьох осіб. Поранення отримали семеро осіб.

9:27. З-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі Києва дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму. За словами радника голови МВС Антона Геращенко, жінку жінку затиснуло бетонною плитою.

9:09. За минулу добу українські військові ліквідували близько 150 російських окупантів, а також знищили 21 танк та 2 реактивні системи залпового вогню. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Курахівському напрямках.

втрати ворога станом на 26 червня 2022

8:55. Вранці 26 червня 2022 року російська ракета знову пролетіла критично низько над атомною електростанцією. Цього разу її помітили над Південноукраїнською АЕС (Миколаївська область).

8:34. Мер Віталій Кличко повідомив, що внаслідок ракетного ударгу по столиці наразі госпіталізовано 2 людини. Рятувальники розбирають завали, там чутно голоси людей.

8:22. Також сили ППО збили одну з російських ракет на Київщині. За даними Олексія Кулеби, голови обласної військової адміністрації, її залишки впали на околицях одного з сіл.

8:15. Внаслідок ворожого обстріл у Києві сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. Це інформація від ДСНС.

7:20. Вранці 26 червня російські війська завдали ракетного удару по Києву. Вибухи зафіксували у Шевченківському районі. В двох будинках відбувається порятунок і евакуація мешканців.

7:41. Російські війська намагаються оточити українські підрозділи у районі Лисичанська. Детальніше про ситуацію на фронті можна прочитати за посиланням.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російські ракети влучили в СТО у Сарнах: троє загиблих (оновлено)