6,86 грн за кубічний метр. «Нафтогаз» назвав ціну на газ для населення на березень

Компанія «Нафтогаз України» встановила березневу ціну на газ у розмірі 6,86 грн за кубічний метр з ПДВ та без вартості розподілу.

Про це повідомляє пресслужба ГК «Нафтогаз України».

«Ціна для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» становитиме 6,86 грн/куб. м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки)», — пише компанія.

Для клієнтів компанії, які оформили тарифний план «Річний» у минулому році, вартість газу не зміниться і становитиме 4,73 грн, 5,24 грн або 6,45 грн відповідно до умов договорів.

У пресслужбі додали, що компанія як постачальник «останньої надії» також забезпечує газом побутових клієнтів, які раптово втратили постачальника у період переходу до нового. Ціна на газ для клієнтів ПОН у березні становитимуть 6,99 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу.

Наразі газ від ПОН отримують понад 300 тис. клієнтів.

Передісторія

Раніше Кабмін  встановив граничний розмір ціни на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 грн за кубічний метр.

Для споживачів, які мають контракти на постачання газу за ціною нижче 6,99 грн, тарифи не зміняться. Ціна постачальника «останньої надії» так само встановлена на рівні 6,99 грн за кубометр.

Також міністри встановили граничний тариф на розподіл газу. Він не перевищуватиме 1,79 грн за кубометр.

Як ми писали раніше, Вітренка нардепи не змогли призначити справжнім міністром енергетики, але надали йому всі повноваження.

Він вже оголосив, що хоче повернути одну платіжку за газ та його розподіл.

Вітренко перемін. Як прем'єру Шмигалю готують заміну