«Братство лисих». У Тернополі бізнесмен оголосив свій ресторан храмом, щоб не закривати його на вихідні
Pixabay

Директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук заснував релігійну організацію «Братство лисих». У її форматі працюватимуть його ресторани «Лисий» та «Леліва» під час карантину вихідного дня.

По своє рішення він розповів у Facebook.

«Почали дивитись на досвід інших країн. Запало в око Польща (сама релігійна країна Європи) та фітнес-центр, який став церквою. Почали вивчати, виявилось церкви не треба, треба просто релігійну організацію», — говорить ресторатор.

 

Багато буковок Скажу чесно, я ще в понеділок розумів, що готуватись треба до найгіршого варіанту, адже влада у Києві не...

Posted by Тарас Ковальчук on Thursday, November 12, 2020

Під час карантину ресторан «Леліва» буде трапезною, а ресторан «Лисий» — храмом, каже бізнесмен.

«Також ми пропонуємо паломницькі тури у Тернопіль, навіть на вихідні!»,  — жартує Ковальчук.

Довідка

11 листопада Кабінет Міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні локдаун вихідного дня до 30 листопада. Він діятиме з опівночі суботи до опівночі понеділка.

Під час дії карантину вихідного дня працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, АЗС, об'єкти торгівлі засобами гігієни, ветеринарними препаратами і кормами, фінансові установи, СТО, доставка їжі.

Chas News повідомляв, що радник голови Офісу президента подав у відставку через «карантин вихідного дня». 

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Львів не запроваджуватиме карантин вихідного дня. Мер міста назвав введення локдауну «дурницею».

72-годинна п’ятниця відміняється! «Епіцентр» дотримуватиметься карантину вихідного дня