«Був би посланий». Глава МВС Монастирський відреагував на скандальне відео з Трухіним (відео)
УНІАН

Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ, заявив, що якби депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін зателефонував йому після ДТП, то «був би посланий».

Про це він сказав на брифінгу під час проведення тактико-спеціальних навчань підрозділів МВС на Київщині.

«Чи телефонував він (Олександр Трухін — Прим.ред.) мені з місця події? Я можу сказати, і тут присутні мої колишні колеги, народні депутати, які можуть підтвердити, що я надзвичайно негативно ставлюсь до будь-яких питань «порєшать». Тому мені з таких питань ніхто дзвонити не може», — сказав Монастирський. 

І додав, що будь-яка особа, у тому числі нардеп, має нести відповідальність за все те, що він скоїв.

Крім того, Монастирський заявив, що був надзвичайно вражений появою відео, яке 1 лютого оприлюднили журналісти, адже йому тоді доповіли, що записів з бодікамер немає.

Наразі Нацполіція проводить службове розслідування щодо появи цього відео й того, яким чином воно потрапило до ЗМІ, та найближчим часом поінформує про це громадськість.

До слова, у Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови про звільнення Дениса Монастирського з посади міністра внутрішніх справ.

Звільнити Монастирського пропонується через його «незадовільну діяльність на посаді міністра та невідповідність займаній посаді».

Раніше Chas News повідомляв, що у Києві затримали псевдородича Монастирського, який «продавав» посаду в МВС за $60 тис.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Давай я в ліс тихесенько піду». Мережу заполонили меми та фотожаби з висловлюванням Трухіна з місця ДТП (фото)