Дубінський відмовився виходити з фракції «Слуга народу» на прохання Зеленського
УНІАН

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції «Слуги народу» запропонував нардепу Олександру Дубінському добровільно вийти з неї. Чиновник відмовився. Він наголосив, що очільника України ввели в оману «шабунята і соросята».

Про це повідомляють «Бабель» та «Українська правда», посилаючись на власні джерела в керівництві фракції.

Зеленський зазначив, Дубінський тільки шкодить та підриває репутацію  «Слуги народу».

Однак сам нардеп відмовився виходити з фракції та знову поскаржився. Він звинуватив у наклепі громадську організацію «Центр протидії корупції». Наразі інші народні депутати «Слуги народу» ще не вирішили, чи виключати Дубінського з фракції, передає «Бабель».

Гарант сказав Дубінському, що попереджав його про Андрія Деркача ще до запровадження санкцій проти нього. Український лідер нібито просив його не контактувати з ним і не влізати в тему «плівок Деркача», розповіли інсайдери  «Українській правді».

Зеленський наголосив, що Дубінський «весь час розколював фракцію». Нардеп же говорить, що «шабунята і соросята» оббрехали його та ввели в оману Зеленського і Міністерство фінансів США.

Chas News повідомляв, що Офіс генпрокурора відкрив справи проти Дубінського. 

Напередодні США запровадили санкції проти нардепа від «Слуги народу» Дубінського та соратників Деркача. Ми писали, як Єрмак відреагував на них. 

Мама має полюбити санкції. Як Дубінський став персоною нон грата в США