Двох учасників «п’яних вечірок», де знущалися з дівчат, випустили під заставу

Двоє підозрюваних учасників вечірок у Києві, де знущалися з непритомних і пʼяних дівчат, вийшли під заставу по 402 тис.грн кожен.

Про це у коментарі Hromadske розповіла Олена Ковальова, речниця Київської обласної прокуратури.

Ідеться про Ярослава Домбровського та Олега Захара. Першого підозрюють у розповсюдженні порнографічного контенту, а другого — у сексуальному насиллі.

Всього у справі троє фігурантів. Третій — Андрій Ярина, якого називають організатором і підозрують в сексуальному насиллі та розповсюдженні порнографічного контенту. Його арештували без права на заставу.

Що відомо про організаторів п'яних вечірок

31 січня розголосу цій історії надала громадська діячка Ярослава Кравченко. Вона поділилася у Facebook розповіддю дописувачки, про те, що у Києві група молодих хлопців споює дівчат на вечірках, гвалтує і знімає це на відео.

За її словами, за цим стоїть компанія з 5−7 осіб двадцятирічного віку, що переїхали в Київ з Івано-Франківська. Свою розвагу вони називають: «Покажемо вам, які кругом шл*хи».

У своєму пості вона поділилася кількома скріншотами з відео із непритомними дівчатами та фото одного з молодиків, і пояснила, що оскільки особи дівчат на фото та відео не ідентифіковані, то жодних заяв від постраждалих немає. 

Наступного дня на зйомну квартиру, де мешкали хпопці навідалися правоохоронці з обшуками. Також поліція затримала двох організаторів п'яних вечірок — Андрія Ярину та Ярослава Домбровського. Їм повідомили про підозру за статею 301 ККУ.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.