Фракція у смартфоні. За виключення Дубінського «слуги» голосують у додатку
УНІАН

Для народних депутатів від фракції «Слуга народу» створили спеціальний мобільний додаток. У ньому можливо створювати опитування, щоб дізнатися про думку нардепів з того чи іншого питання.

Зараз глава фракції Давід Арахамія ініціював опитування щодо виключення Олександра Дубінського.

Як повідомляв Chas News, президент Володимир Зеленський особисто просив Дубінського вийти з фракції «СН». Проте той відмовився.

Зеленський наголосив, що Дубінський «весь час розколював фракцію». Нардеп же говорить, що «шабунята і соросята» оббрехали його та ввели в оману Зеленського і Міністерство фінансів США. Раніше США запровадили санкції проти Дубінського.

Також заблоковано Youtube-канал опального нардепа.

Станом на ранок 29 січня, вже 175 депутатів від «СН» висловили свою думку у додатку щодо виключення Олександра Дубінського.

100 з них підтримують таке рішення. 49 висловлюється за голосування у Раді, ще 26 вважають, що нардепу треба висловити підтримку, повідомляє Liga з посиланням на власне джерело.

Ще мають проголосувати 68 «слуг народу».

Сам Олександр Дубінський критично висловився до такого способу вирішення його долі.

«Усім зрозуміло, що якщо буде очне голосування, і я стоятиму перед колегами та дивитимуся їм в очі, і вони голосуватимуть — вони не проголосують. Тому придумана абсолютно єзуїтська історія — встановити депутатам у телефон додаток», — заявив Дубінський.

Раніше була інформація, що долю нардепа мають вирішити до кінця поточного тижня.

Мама має полюбити санкції. Як Дубінський став персоною нон грата в США