Youtube видалив канал Дубінського — ймовірно, через санкції США
УНІАН

Відеосервіс YouTube видалив канал нардепа Олександра Дубінського

Громадська організація «Центр протидії корупції» вважає, що це через санкції, які проти політика нещодавно запровадили США.

Нещодавно оприлюднене відео Дубінського, в якому той закликав до зустрічі «тет-а-тет» із Зеленським, тепер недоступне, «оскільки пов'язаний з ним обліковий запис YouTube був видалений».

Скрін недоступного відео

Сам Дубінський у Facebook стверджує, що видалення його каналу з відеосервісу Youtube зашкодить сотням тисяч його підписників, і називає це «інформаційною блокадою».

Ще 10 днів тому я заявляв на прес-конференції, що після рішення Мінфіну США про санкції, яке було прийнято в результаті абсолютно брехливого доносу на мене українських аферистів, буде здійснюватися блокування соціальними мережами моїх сторінок. Сьогодні це сталося зі сторінкою в ютубі

Дубінський повідомив, що «поки залишаються робочими» його Facebook-сторінка і Telegram-канал. 

Також нардеп назвав символічним той факт, що блокування ютубу сталася відразу після оприлюднення ним звернення до президента  Зеленського.

Chas News повідомляв, що Офіс генпрокурора відкрив справи проти Дубінського. 

Напередодні США запровадили санкції проти нардепа від «Слуги народу» Дубінського та соратників Деркача. Ми писали, як Єрмак відреагував на них. 

«Прихвостні, які вливають брехню». Дубінський хоче особистої зустрічі із Зеленським після вимоги вийти з фракції