«Я його, сукиного сина, до себе на поріг не запрошував. Я його вб'ю». Кравчук застеріг лізти до його житла
УНІАН

Леонід Кравчук, перший президент України та голова української делегації в Тристоронній контактній групі, запевнив, що в нього вдома лежить зброя напоготові. І він її «обов’язково викориcтає» проти непрошених гостей. Навіть проти «російських парашутистів».

Під час ефіру на телеканалі «Україна 24» журналіст Дмитро Гордон запитав у Кравчука, чи лежить у нього біля ліжка зброя. Політик запевнив, що його зброя «почищена і готова».

«В мене є пристріляні місця в будинку, з балкона. Я охороні кажу: хлопці, якщо буде якась неприємність, не грайтесь, не бігайте. Тому що я далеко не бачу, але тінь побачу, а стріляю я добре. Можу випадково підстрелити», — розповів Кравчук.

«Я буду стріляти до останнього, поки будуть тримати зброю руки, поки буду бачити ворога. Я його, сукиного сина, до себе на поріг не запрошував. Він прийшов сам. Я його вб'ю, як тільки він появиться. Що буде далі, мені не цікаво. Але я його вб'ю», — запевнив політик.

Далі Гордон запитав Кравчука, як той використає зброю, якщо над його будинком «хтось почне з парашутів вистрибувати з російськими прапорами».

Голова української делегації в ТКГ з посмішкою запевнив: «Використаю обов’язково».

І похизувався влучністю своєї стрільби: «У минулому році я був на полюванні. 150 метрів, з першого пострілу — нема! Ніхто спочатку не повірив».

Кравчук напівжартома попередив своїх ворогів, щоб не лізли до його житла.

І вже серйозно перший президент зазначив, що вважає особистими ворогами тих, хто «сидить в Києві і їде в Кремль шукати відповіді на запитання і заважає будувати Україну».

Напередодні головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак  повідомив, що Росія нарощує війська поблизу держкордону України, зокрема і під виглядом підготовки до навчань «Захід-2021». Вони проводитимуться спільно з Білоруссю у вересні.

Chas News повідомляв, що війська США прийшли в повну боєготовність через події на Донбасі.

У Путіна заявили, що вступ України до НАТО «погіршить ситуацію» на Донбасі