Латвія припиняє видачу віз для росіян на тлі заколоту

24 червня Латвія повністю призупинила розгляд гуманітарних або будь-яких інших віз для громадян рф через переворот в росії.

Про це заявив президент країни та ексміністр закордонних справ Едгарс Рінкевичс.

«Латвія уважно стежить за розвитком ситуації в росії та обмінюється інформацією з союзниками. Охорону кордону посилили, візи чи в’їзд на кордон росіянам, які виїжджають з росії через поточні події, розглядатися не будуть. Прямої загрози Латвії зараз немає», — написав Рінкевичс.

Так, країна не змінюватиме обмеження на перетин кордону для росія, які діють з 19 вересня 2022 року.

Президент наголосив, що Латвія, Естонія і Литва скоординовано охороняють кордони з рф і Білоруссю та за необхідності ухвалюватимуться спільні рішення.

Нагадаємо, що увечері 23 червня Пригожин заявив, що російська армія вдарила по тилових таборах найманців та додав, що «зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено». ЗМІ повідомляють про захоплення бойовиками військових обʼєктів у деяких містах, зокрема у Ростові-на-Донута Воронежі. Пригожин заявив, що не буде здаватися і піде на Москву.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Соцмережі розриваються від мемів про бунт «вагнерівців» у росії (фото, відео)