Лукашенку оголосили війну кіберпартизани. А він дивується, що його не визнають у світі

Білоруські хакери оголосили війну Олександрові Лукашенку. А той каже, що його інавгурація — внутрішня справа Білорусі.

Нагадаємо, 23 вересня в Мінську провели таємну інавгурацію, на якій проголосили Лукашенка президентом на новий термін. Церемонія відбулася за зачиненими дверима без іноземних та навіть російських гостей. Вона також не транслювалась на державних каналах, в цей час демонстрували серіали. Україна, низка країн Європи, а також США і Канада не визнали інавгурацію Лукашенка. А в самій Білорусі з новою силою спалахнули протести проти фальсифікації на виборах президента.

Тим часом героєм дня в Білорусі став таксист, який рятує дівчину від переслідування ОМОНа.

І ось про початок боротьби з режимом Лукашенка оголосили білоруські хакери. Про це повідомляє Telegram-канал «Кибер Партизаны».

Білоруські партизани прославилися під час Другої світової. Тепер настав час партизанів-хакерів. Вони пишуть, що не розкриватимуть плану боротьби і власні цілі. Але готові набирати в свої ряди нових членів.

Тим часом самопроголошений президент Лукашенко назвав свою інавгурацію внутрішньою справою Білорусі. І висловив здивування, що його як президента не визнають в світі. «Кричать про те, що вони щось не визнають у нас. Ви знаєте, ми нікого і не просили визнавати або не визнавати наші вибори, визнавати легітимність новообраного президента або не визнавати. Головне, щоб це відповідало Конституції нашої країни. І якщо вони бачать невідповідності, краще про це нехай скажуть», — заявив Лукашенко.