Нардеп Трухін прокоментував відео з місця ДТП та заявив, що готовий скласти депутатський мандат
УНІАН

Народний депутат Олександр Трухін з фракції «Слуга народу» заявив, що готовий скласти депутатський мандат, якщо цього вимагатиме партія та умови.

У середу, 2 лютого, ЗМІ оприлюднили відео з місця ДТП 23 серпня 2021 року за участі нардепа. На відео Трухін пропонує правоохоронцям хабар та намагається покинути місце аварії.

У коментарі агентству «Інтерфакс» нардеп заявив, що усвідомлює свою політичну відповідальність.

«Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, винен я чи ні», — заявив він.

Депутат додав, що йому соромно за слова, які він сказав поліцейському. Фраза Трухіна «Давай я в ліс тихесенько піду» вже стала мемом у соцмережах.

«Якщо команда та ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести цю відповідальність», — додав нардеп. Він наголосив, що не давав хабаря, а також співпрацював із правоохоронцями останні п’ять місяців.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

НАБУ викрило на хабарі нардепа від «Слуги народу» Сергія Кузьміних (фото)