Four Seasons, але не готель. Пресконференція Трампа відбулася поруч з секс-шопом та крематорієм
Getty Images

Президент США Дональд Трамп анонсував пресконференцію своєї команди в готелі Four Seasons у Філадельфії. Проте захід відбувся на відкритій парковці біля садівничого магазину Four Seasons Total Landscaping. Це промзона на околиці міста.

Таке місце начебто обрали, бо вулицях міста проходять масштабні акції прихильників переможця виборчих перегонів Джо Байдена.

Про це повідомляє The New York Times.

Видання пише, що 7 листопада у Twitter Трамп анонсував пресконференцію в готелі Four Seasons. Однак потім він видалив допис та опублікував новий твіт. У ньому він уточнив нове місце проведення — садівничий магазин Four Seasons Total Landscaping.

Скріншот твіту з Twitter готелю Four Seasons

ЗМІ пише, що магазин для садівників розташований біля секс-шопу Fantasy Island та крематорію.

Американські видання передають, що напевно організатори заходу помилилися при бронюванні місця. Проте інсайдери NYT стверджують, що це сталося через телефонну плутанину.

Замість Трампа на конференції виступив особистий адвокат президента Руді Джуліані. На заході він заявив, що Трамп не визнає результатів виборів. Водночас адвокат підкреслив, що переможця виборів мають оголошувати суди, а не ЗМІ.

Президент США не був присутній на пресконференції, бо він у цей час грав у гольф.

Президент США грає у гольф у Національному гольф-клубі Трампа / Getty Images

Довідка 

Підрахунок голосів у США ще не завершений. Проте аналітики ключових американських медіа підбили проміжні підсумки голосування. Вони оголосили про впевнену перемогу Байдена у Пенсильванії та інших ключових штатах.

Chas News повідомляв, що 7 листопада Джо Байден переміг на виборах США. Він набрав 290 голосів виборників, Трамп — 214. 20 січня Байден складе присягу президента та стане 46-м американським лідером.

Раніше ми писали, що Лукашенко оцінив проведення виборів в США.

Заборона на імміграцію. Байден планує скасувати ряд указів Трампа після інавгурації — WP