«Небачене шахрайство». Трамп вважає, що демократи «хотіли вкрасти вибори 2020 року»
Getty Images

Чинний президент США Дональд Трамп заявив, що захищатиме чесність голосування на виборах президента. Він вважає, що процес підрахунку голосів повинен тривати.

Про це повідомляє Breitbart.

«Потрібно дозволити тривати конституційному процесу. Ми будемо захищати чесність голосування, гарантуючи, що кожен законний бюлетень буде врахований і що жоден незаконний бюлетень не буде підрахований», — заявив очільник Штатів під час відеозвернення.

Політик вважає, що під час виборів відбулося «багато поганого». Трамп каже, що машини для голосування міняли голоси, подані за нього, на Байдена.

За його словами, «мільйони» незаконних голосів були подані у «хитких» штатах. Водночас підрахунок голосів повинен був припинитися до того, як підрахували поштові бюлетені, підкреслив голова держави.

«Це колосальне розширення поштового голосування відкрило ворота для масового шахрайства», — говорить президент США.

 

Exposing and eliminating voter fraud is imperative to maintaining American governance, says President Trump.

Posted by Breitbart on Wednesday, December 2, 2020

У своїй промові він звинуватив демократів у тому, що вони «хотіли вкрасти вибори 2020 року».

«Усі демократичні зусилля з розширення голосування поштою заклали основу для системного шахрайства на цих виборах … Якщо ми праві щодо шахрайства, Джо Байден не може бути президентом. Йдеться про сотні тисяч голосів. Ми говоримо про такі цифри, яких ще ніхто ніколи не бачив», — підкреслив держслужбовець.

Він запевнив, що «сповнений рішучості захистити виборчу систему» США.

Довідка 

Після виборів у США аналітики ключових американських медіа підбили проміжні підсумки голосування. Вони оголосили про впевнену перемогу Байдена у Пенсильванії та інших ключових штатах.

Наразі відомо, що ексвіцепрезидент набрав 306 голосів виборщиків, Трамп — 232. 20 січня Байден складе присягу президента та стане 46-м американським лідером.

Chas News повідомляв, що Вісконсин затвердив перемогу Байдена на виборах.

Трамп планує оголосити про участь у виборах-2024 під час інавгурації Байдена