Офіс генпрокурора хоче для Миколи Тищенка цілодобовий домашній арешт
acebook.com/NikolayTishenko

Офіс генпрокурора буде просити суд відправити нардепа Миколу Тищенка під цілодобовий домашній арешт. Сьогодні йому повідомили про підозру за напад на ексвійськового у Дніпрі.

Також за участь у нападі повідомлено про підозру ще одній особі, яка брала активну участь у протиправних діях, за ч. 2 ст. 127 (катування за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі попередньою змовою групою осіб)за КК України.

Інших осіб, причетних до нападу, ще встановлюють.

20 червня у Дніпрі охоронці Тищенка напали на колишнього військового Дмитра «Сина» Павлова. Нардеп стверджував, що приїхав боротися у місто із шахрайськими колцентрами, а ексвійськовий нібито перешкоджав цим діям і напав на поліцейських. Однак на відео цього не видно, натомість на камеру зафіксували, як невідомі у балаклавах із супроводу депутата відірвали Павлова від коляски з дитиною та повалили на землю.

Товариші військового розповіли, що причиною конфлікту стало те, що чоловік поцікавився, чому місто пересуваються невідомі зі зброєю і розпізнавальних знаків у супроводі Тищенка.

25 червня матеріалами ДБР генпрокурор повідомив про підозру Тищенку за незаконне позбавлення волі потерпілого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146 КК України).

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ та НАБУ затримали мера Мукачева та голову Мукачівської райради