Поліція перевіряє заяву про побиття підозрюваного нардепа Дубінського в СІЗО

Підозрюваний у держзраді народний депутат Олександр Дубінський заявив про те, що його побили у СІЗО.

Про це повідомили у Telegram-каналі нардепа.

Зазначають, що невідомі нанесли йому множинні гематоми. Також у Дубінського нібито підозра на перелом ребра.

Сам нардеп заявив, що вимагає приїзду начальника Київського слідчого ізолятора та  також негайної реакції міністра юстиції Малюськи, генерального прокурора Костіна, голови Нацполіції Клименка.

«Адвокати вимагають ухвалення негайного рішення про переведення Дубінського до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя», — йдеться в повідомленні.

У Нацполіції журналістам заявили, що за фактом отримання відповідного звернення направили до СІЗО слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, 13 листопада після обшуків СБУ і ДБР нардепу Олександру Дубінському вручили підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 ККУ). Його звинувачують у інформаційно-підривній діяльності на користь рф.

6 листопада Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт народного депутата Олександра Дубінського, якого також підозрюють в організації схеми виїзду за кордон. Йому вручили протокол про адміністративне правопорушення, повʼязане з корупцією.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Суд заарештував 21 квартиру і 15 авітовок Дубінського, його матері та ексдружини