Президент США Дональд Трамп вже вийшов з лікарні після коронавірусу (відео)

Дональда Трампа виписали з лікарні в передмісті Вашингтона, де він протягом трьох днів лікувався

Після цього Трамп у дописі в Twitter закликав американців «не боятися коронавірусу» і додав, що США подолають його з «найкращими ліками» і вакцинами.

«Я стільки дізнався про коронавірус і одне я знаю напевне: не дозволяйте йому домінувати у вашому житті, не бійтеся. Ми його здолаємо. Я почуваюсь краще, ніж 20 років тому!», – сказав президент США у відео, розміщеному в Twitter.

За словами Трампа, перед тим, як потрапити до лікарні, 2 жовтня його самопочуття було поганим. Але вже через день йому стало краще, і він міг повернутися до Білого дому ще тоді.

Крім того, Трамп, який через позитивний тест на коронавірус пропустив кілька подій із виборчої кампанії, заявив, що має намір «скоро» поновити кампанію.

Суперник Трампа на президентських виборах, колишній віцепрезидент Джо Байден заявив, що не здивований тим, що Трамп заразився COVID-19.

Вчора, 5 жовтня, лікар Білого дому Шон Конлі заявив, що Трамп ще не повністю одужав, і підтвердив, що президентові все ще дають дексаметазон і ремдесивір.

Водночас речниця Білого дому Кейлі Макенані 5 жовтня повідомила, що захворіла на COVID-19.

Американські ЗМІ повідомили, що кілька інших співробітників Білого дому також заразилися. Трамп та його соратники могли захворіти на COVID-19 на урочистому заході, як ми повідомляли раніше.

Про позитивні тести на COVID-19 повідомила низка політиків, які 26 вересня відвідували церемонію, на якій головував Трамп. Чимало відвідувачів тоді не вдягали маски і не дотримувалися дистанції.

Як ми повідомляли, позитивний результат тесту на коронавірус отримали старша радниця Трампа Гоуп Гікс та дружина президента Меланія Трамп.

Також ми писали раніше, що Трамп намагався приховати позитивний результат свого тесту на COVID-19.