Принц Гаррі порівняв перебування у королівській родині із зоопарком
Getty Images

Принц Гаррі поділився новими одкровеннями в черговому інтерв’ю. Його він записав для подкасту Armchair Expert («Експерт з крісла») американського актора Дакса Шепарда. Сюжет вийшов у четвер, 13 травня.

Гаррі розповів, що у британській королівській родині він потрапив у цикл «болю і страждань». А перебування в ній порівняв з сумішшю зоопарку і комедією «Шоу Трумана». В цьому фільмі 1998 року герой Джима Керрі не здогадується, що живе на гігантському телевізорі, і кожен його крок прискіпливо роздивляються, пише CNN.

Принц Гаррі згадав свої думки, коли розмірковував над своїми обов’язками члена королівської сім'ї.

«Я не хочу цю роботу, я не хочу бути тут, я не хочу цим займатися. Подивіться, що все це зробило з моєю мамою», — згадує Гаррі свої роздуми і принцесу Діану.

36-річний Гаррі, який з Меган виховує сина Арчі і очікує в цьому році народження доньки, також висловився про виховання дітей в Букінгемському палаці. Точніше, розкритикував підхід його батька, принца Чарльза.

«Якщо я зазнав певних страждань через біль або страждання, які, можливо, у свій час зазнав мій батько, то я збираюся розірвати цей ланцюг».

Гаррі сказав, що з роками він зрозумів, що батько виховував його так, як виховували раніше його самого.

До цього Гаррі згадував, що Чарльз перестав відповідати на його дзвінки після того, як вони з Меган залишили королівську родину.

Щодо Меган Маркл, то Гаррі згадав, як вона вперше приїхала до нього. Парі довелось зустрічатися в супермаркеті в Лондоні, щоб їх ніхто не помітив. Принц, щоб його не впізнали був у бейсболці, яку натягнув на самі очі.

За його словами, після переїзду до США, вони з Меган відчули первну свободу.

«Зараз я можу підняти голову, відчути себе по-іншому, трохи вільнішим. Я можу посадити Арчі позаду себе на велосипед. Раніше я не міг би цього зробити», — сказав Гаррі.

У березні Гаррі та Меган дали відверте інтерв’ю Опрі Вінфрі, яке викликало великий резонанс у світі.

Також Сhas News розповідав, що принц Гаррі знайшов  першу роботу після виходу з королівської сім'ї.

Брата королеви Єлизавети ІІ звинуватили в спробі таємно продати свої зв’язки з Кремлем — ЗМІ