Принц Гаррі знайшов собі першу роботу після виходу з королівської сім'ї
Getty Images

Британський принц Гаррі влаштувався на свою першу роботу в США після того, як разом з дружиною Меган Маркл залишив королівську родину.

Герцог Сассекський працюватиме директором зі взаємодії у компанії BetterUp з Кремнієвої долини, яка надає консультації з питань психічного здоров'я, займається коучингом та імерсивним навчанням.

Це перша офіційна посада принца у приватній компанії, зазначає The Wall Street Journal.

Гаррі допомагатиме з плануванням продуктивної стратегії компанії, координуватиме співпрацю із благодійним фондами, а також консультуватиме компанію з тем, пов'язаних із психічним здоров'ям.

Повідомляється, що темі психологічного здоров’я  принц приділяв багато уваги, коли працював в складі британської королівської сім'ї .

«Часто через соціальні бар'єри чи фінансові труднощі люди не можуть зосередитися на своєму психічному здоров'ї, аж доки обставини не змусять їх це зробити. Я маю намір допомогти людям самим впливати на своє життя. Проактивний коучинг надає безмежні можливості для особистого розвитку, підвищення обізнаності та покращення життя у всіх проявах»,  розповів про свою роботу Гаррі.

Загальний капітал компанії BetterUp становить близько $1 млрд. У ній працює 2 тис. тренерів, які обслуговують понад 300 клієнтів.

В січні 2020 року герцог і герцогиня Сассекські оголосили, що залишають британську королівську сім'ю і надалі не хочуть залежати від неї фінансово.

Пара переїхала до Каліфорнії, де підписала контракт про співпрацю з Netflix. Гаррі і Меган виступатимуть продюсерами.

На початку березня 2021 року вони дали скандальне інтерв'ю Опрі Вінфрі. Пізніше деякі заяви Меган спростували.

Британська королева «придушила» Меган Маркл на обкладинці Charlie Hebdo