Притула підтримав перевибори керівництва «Голосу»
Facebook / Сергій Притула

Телеведучий і екскандидат у мери Києва від партії «Голос» Сергій Притула  підтримав проведення перевиборів керівництва політсили.

Про це він розповів у Facebook.

«Вважаю за необхідне членам політради почути та виконати вимогу своїх однопартійців. Зрештою вони вам делегували такі вагомі повноваження, для того, щоб ви чули усіх партійців, а не слухали одну людину», — написав він.

Водночас політик спростував інформацію про розкол у «Голосі». За його словами, у низки нардепів просто «є претензії до керівництва партії».

«Категорично не погоджуюсь із формулюваннями на кшталт «розкол у партії» і т.п. Ні в партії, ні в фракції немає якихось істотних світоглядних розбіжностей між собою. Все набагато простіше. У великої кількості партійців та депутатів парламентської фракції є ряд ґрунтовних претензій до керівництва партії», — зазначив Притула.

 

Останнім часом в інформаційному середовищі з'явилось багато повідомлень, які стосуються внутрішнього життя партії...

Posted by Сергій Притула on Wednesday, March 31, 2021

22 березня заступник голови партії «Голос» Ярослав Юрчишин повідомив, що шістьох членів політсили можуть виключити, зокрема його самого, а також Олександру Устінову, Соломію Бобровську, Романа Лозинського, Володимира Цибаля, Ольгу Стефанишину.

29 березня низка нардепів від «Голосу», яким пригрозили виключенням із політсили, опублікували спільну заяву. У ній вони вимагають провести з'їзд і переобрати керівництво партії.

Chas News писав, чому проєвропейська партія «Голос» іде на дно.

«КПРС будувати не дамо». У «Голосі» керівництво лякає депутатів позбавленням мандату