«Путін інтернетом не користується, гадаю, навіть не вміє», — французька журналістка
Getty Images

Російська пропаганда погрожує Заходу загибеллю через ядерну війну, але невідомо, що про це думають військові РФ. Ще складніше дізнатися, чи розглядає таку перспективу сам Володимир Путін.

Таку думку у великому інтерв’ю Chas News висловила Галя Акерман — французька письменниця та журналістка, головний редактор видання Desk Russie.

«Зараз пропагандисти в Росії кричать, що якщо буде ядерна війна, то весь Захід загине, а Росія збережеться, бо, мовляв, має велику територію. У Росії, може, й збережеться територія — за полярним колом», — зазначає Акерман.

На думку журналістки далеко не всі жителі РФ, зокрема військові, хочуть початку ядерної війни. Також складно дізнатися про погляд на це російського президента.

«Звичайно, в голову до Путіна не залізеш. Він інтернетом не користується, гадаю, навіть не вміє. Йому приносять щодня доповіді його вірні слуги — Шойгу, Патрушев та інші. І він їхніми очима зі специфічними лінзами бачить світ», — пояснює Акерман.

Журналістка вважає, що президент РФ живе в якомусь паралельному всесвіті. Тому його думку щодо цього всього важко дізнатися.

«Те, що «гавкають» усі ці кисельови, соловйови та одержимі люди з Думи типу Жириновського, — це одне. Але ми й досі не знаємо ставлення військових», — зауважує Акерман.

Chas News також писав про думку французької журналістки про бажання Росії влаштувати новий переділ світу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Путін не хоче нічого іншого, окрім України. Його неможливо умиротворити»