Путін звільнив Поклонську з посади у «Росспівробітництві»

Володимир Путін, президент рф, звільнив Наталію Поклонську, заступницю глави «Росспівробітництва». На цій посаді кримська колаборантка пропрацювала трохи більше ніж чотири місяці. 

Указ про звільнення вже підписано, він набирає чинності 13 червня.

Путін звільнив Поклонську

«Звільнити Поклонську Наталію Володимирівну з посади заступника керівника Федерального агентства у справах Співдружності Незалежних Держав, співвітчизників, які проживають за кордоном, та міжнародного гуманітарного співробітництва», — йдеться у документі.

Поклонська у своєму Facebook зазначила, що її звільнення пов’язане з переходом на інше місце роботи.

Нещодавно, Наталія Поклонська, колишня прокурор АР Крим, яка у 2014 році зрадила присязі і під час окупації півострова перейшла на бік окупантів і таким чином зберегла посаду вже у контрольованому росією Криму, згадала про своє українське коріння і заявила, що «любить Україну». Проте війну війною так і не назвала.

Поклонська тоді також зізналася, що Україна — це не росія: «Там по-іншому влаштовано суспільство. Там протягом восьми років, я не була присутньою, я не знаю, як розвивалося життя, просто зі слів знаю, але там уже сформовано щось своє, вже люди вбудувалися в те суспільство, і стали виживати по-своєму».

У жовтні 2021 року путін призначив Поклонську послом в африканську острівну країну Кабо-Верде, але у лютому російський диктатор знайшов для неї нову роботу у  «Росспівробітництві».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На секретній конференції у Литві обговорили сценарії росії без путіна — Bild