«Разом посміялися». Єрмак спростував чутки про бажання замінити Разумкова на Стефанчука
УНІАН

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак спростував новини про бажання змінити спікера парламенту й можливе призначення Руслана Стефанчука замість Дмитра Разумкова.

Як повідомляє НВ, в телеефірі (яки саме канал, не уточнили) Єрмак назвав інформацію про заміну Разумкова «політичною технологією».

Буквально хвилин за 40 до того, як прийшов до вас на інтерв'ю, мав розмову з Дмитром Разумковим. Разом посміялися над цією інформацією. Є така політична технологія, коли людей намагаються посварити між собою, вбивати клин, поширювати інформацію

Журналісти «Української правди» повідомили раніше, що президент Володимир Зеленський хотів би замінити главу ВРУ Разумкова на чинного віцеспікера Стефанчука. Причиною ЗМІ назвали самостійність Разумкова.

Наступного дня голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко назвав це повідомлення чутками та заявив, що не бачить «ніякої конфронтації між президентом і Разумковим».

Інформація про можливу заміну спікера з'явилася після того, як 1 лютого, в перший день роботи п'ятої сесії Верховної Ради, Разумков опублікував відео, яке деякі українці розцінили як старт його президентської кампанії.

Цікаво, що напередодні «Центр Разумкова» оприлюднив свіжі соціологічні дані. Серед іншого повідомляється, що найвищий рівень довіри серед українців має саме Дмитро Разумков.

Натомість потім вийшло дослідження групи «Рейтинг», згідно якого українці найбільше довіряють президенту Володимиру Зеленському і меру Києва Віталію Кличку.

Як ми писали раніше, радник глави ОП Подоляк стверджує, що із рейтингами дуже часто «граються»: додають одних, щоб підігріти дискусію, або прибирають інших, щоб спровокувати невдоволення.

Чужий розум гарний, а свій — кращий. Чим Зеленського не влаштовує нинішній спікер ВР?