Роги оленів, шкури ведмедів та хутро лисиці — резиденція Медведчука на Закарпатті (фото)

Журналісти «Слідства.Інфо» відвідали закарпатську резиденцію кума путіна та одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука. Вона розташована у селі Жденієво та займає площу 120 гектарів, на території яких є кілька розкішних будинків та навіть відгороджена парканом гірська річка. 

Головний будинок — це кількаповерховий дерев’яний палац.

Палац медведчука закарпаття

Усередині журналісти побачили радянський автомат «Газированная вода», кількаметрові люстри, багато позолоти, мармуровий камін та навіть іграшкову залізницю.

Фото: Слідство.Інфо

У будівлі є ліфт, спортзал, джакузі, басейн і сауна.

Ще одна особливість палацу — велика кількість хутра, передусім лисячого. Ним прикрашена більшість з численних диванів, столів та крісел.

При цьому всі меблі накриті скатертинами та чохлами, аби на них не сідала пилюка, поки господар у відʼїзді.

Палац медведчука закарпаття

На території резиденції розташований ще один величезний «гостьовий» будинок, до якого можна пройти через невеликий водоспад. У ньому є кілька обідніх залів, зон для відпочинку та спальних кімнат.

Тут стіни прикрашені картинами з бурштином та великою кількістю оленячих рогів, а подекуди — шкурами бурих ведмедів. 

Палац медведчука закарпаття

Нагадаємо, за кілька днів після вторгнення Росії Медведчук втік зі своєї резиденції у Києві, де перебував під домашнім арештом. За даними правоохоронців, він не перетинав кордон. Зараз його розшукує окрема спеціальна група силовиків. 

Після втечі Медведчука журналісти змогли потрапити у його недобудований палац у Пущі-Водиці під Києвом. Там вони побачили портрети у «золотих» рамках, десятки шуб, хутряних шапок, суконь, гральний автомат, кулемет «Максим» та «золотий вагон».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російський герб на склянках та кричуща розкіш. Як виглядає «золотий» вагон Медведчука (фото, відео)