Що робить «слуга народа» Безугла у Сєвєродонецьку: звинувачування журналістів та позиція нардепа
Фото: Яніна Соколова

Журналісти звинуватили нардепа від «Слуги народа» Мар’яну Безуглу у тому, що вона контролює дії військових у Сєвєродонецьку як «людина згори».

Першою про це написала журналістка Яніна Соколова та опублікувала фото депутата нібито зроблене у штабі українських військ.

«Фото зроблене у штабі на сході країни. На ньому депутат від партії «Слуга народу» Марʼяна Безугла, яка темним лицарем від Офісу президента контролює військові операції у Сєвєродонецьку. Дає вказівки командуванню. Висловлює претензії хто де і як має бути і в цілому координує дії військових як «людина згори», — написала Соколова. За її словами, фото надіслали військові.

Мар’яна Безугла у сєвєродонецьку

Згодом цю інформацію повторив головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов.

«Так, підтверджую інформацію Яніни Соколової, що народний депутат Безугла на одній з ділянок фронту знаходиться на командному пункті та бере безпосередню участь в постановці бойових завдань командирам підрозділів», — зазначив журналіст.

Безугла у відповідь на ці звинувачення заявила, що як член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки «у ці складні для безпеки держави та громадян часи вважає обов‘язковим для себе зокрема і працювати на сході країни».

Вона також додала, що також є резервістом першої черги, але її не призвали через статус народного депутата.

Відзначимо, що останніми днями нардеп кілька разів публікувала фото з Луганської області.

Безугла у лисичанську

Нагадаємо, це вже не перший скандал за участі Безуглої за останній час. Спочатку вона стала одним із авторів законопроекту «про розстріл військових», який після критики у соцмережах відкликали. А потім закликала СБУ заборонити Юрію Бутусову перебувати на фронті нібито через те, що він своїми публікаціями шкодить ЗСУ. У результаті журналісту відкликали дозвіл на перебування у військових частинах. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Сєвєродонецьк тримається: на відміну від Кадирова ми говоримо правду — Гайдай