У «Динамо» перед Лігою чемпіонів — два гравці з ковідом
fcdynamo.kiev.ua

Київське «Динамо» перед матчем Ліги чемпіонів з угорським «Ференцварошем» у середу втратило двох провідних гравців. Позитивні результати тестів на COVID-19 отримали воротар Георгій Бущан та захисник Віталій Миколенко. Також коронавірус знайдено у тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби. Вони самоізолювалися і не поїдуть з командою до Угорщини, повідомляє офіційний сайт клубу.

Миколенко є основним захисником команди. Номінально він грає зліва і часто підключається до атак «Динамо». Проте останнім часом у важливих матчах тренер Мірча Луческу ставив його до центру оборони.

Бущан є основним воротарем киян. Також після численних випадків захворювання на COVID у збірній України він зайняв місце у воротах у нещодавньому матчі проти Іспанії. І в результаті став героєм зустрічі — він відстояв «на нуль», і Україна перемогла 1:0.

В групі Ліги чемпіонів «Динамо» розпочало з домашньої поразки від «Ювентуса» 0:2. Матч з «Ференцварошем» важливий с точки зору боротьби хоча б за 3-є місце, яке дозволить вийти до Ліги Європи. «Ференцварош» тренує колишній тренер киян та легенда клубу Сергій Ребров. «Ференцварош» у першому турі програв «Барселоні» 1:5.

Матч «Ференцварош» — «Динамо» розпочнеться у середу, 28 жовтня о 22:00.

Нагадаємо, раніше ослаблений через коронавірус донецький «Шахтар» зміг обіграти у гостях мадридський «Реал» 3:2.