Україна стоїть за вибухами на трьох російських військових об'єктах у Криму — CNN

Україна стоїть за трьома вибухами на російських військових об'єктах в окупованому Криму, в тому числі, за атакою на авіабазу в Саках.

Про це повідомляє CNN із посиланням на українського посадовця, який передав журналістам «внутрішній звіт уряду України».

В інформації, наданій виданню, зазначають, що вибухи на авіабазі в Саках 9 серпня є серйозною, однак разовою втратою для окупантів.

Подальші атаки у доповіді називають доказом систематичного військового потенціалу України у завданні ударів по окупованому півострову. Мова про інциденти на складі боєприпасів у селищі Майське та на аеродромі у Гвардійському 16 серпня.

У CNN зазначають, що атаки відбулися у зв'язку з диверсіями руху опору, який зароджується на окупованих росією територіях.

Днем раніше видання The New York Times повідомляло, що вибухи на складі боєприпасів біля Джанкою влаштував «елітний український військовий підрозділ». 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Мелітополі біля комендатури окупантів пролунав потужний вибух — мер