За вибухами поблизу Джанкою стоїть «елітний український підрозділ» — NYT

Вибухи на складі боєприпасів біля Джанкою влаштував «елітний український військовий підрозділ». Про це пише  The New York Times із посиланням на українського чиновника, який говорив на умовах анонімності

«Високопоставлений український чиновник на умовах анонімності сказав, що елітний український військовий підрозділ, який діє в тилу ворога, несе відповідальність за вибух, який спричинив численні детонації», — повідомило видання.

В міноборони рф причиною вибухів офіційно назвали диверсію. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак у свою чергу заявив, що збройні сили України продовжуватимуть демілітаризацію Криму та інших захоплених територій, доки не досягнуть повної деокупації українських територій.

«Операція «демілітаризація» у ювелірному стилі ЗСУ продовжиться до повної деокупації українських територій. Наші воїни — кращі спонсори гарного настрою. Крим — це Україна», — написав він у Twitter.

Після вибухів у Новофедорівці  The New York Times з посиланням на високопоставленого військового також писало, що  удар по авіабазі завдали українські сили з використанням зброї вітчизняного виробництва.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Сонцезахисний крем не захистить»: Міноборони потролило росіян після вибухів у Криму (відео)