Укрпошта назвала дату випуску нової марки про «русскій воєнний корабль»

23 травня, в День морської піхоти України, а також на 40 день після знищення російського крейсеру «Москва», у продаж поступить нова поштова марка «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!».

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Нова марка вийде у двох варіантах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» F для відправлень по Україні та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W для міжнародних відправлень. Загальний наклад складатиме 5 млн примірників.

Русскій воєнний корабль … ВСЬО

Вартість аркуша (3 марки та 3 купони) становитиме 69 грн та $4,5 відповідно. Їх можна буде придбати у більш ніж 1500 відділеннях Укрпошти включно з райцентрами.

Для уникнення спекуляцій один покупець зможе купити не більше 2 блоки по 3 марки будь-якого номіналу. Також марки та мерч (конверти, футболки, магніти) будуть продавати на п’яти онлайн-майданчиках, зокрема міжнародних.

Русскій воєнний корабль … ВСЬО

Нагадаємо, 12 квітня у продаж поступив 1 млн примірників марки серії «Руський воєнний корабль, іді…!». Коли 14 квітня стало відомо про потоплення українськими ракетами російського крейсера «Москва», зображеному на марці, вона отримала шалену популярність.

За тиждень майже увесь наклад розкупили. У результаті Укрпошта 20 квітня припинила продаж марок у своїх відділеннях, а останні 100 тисяч вирішила реалізувати через інтернет. Проте багато користувачів скаржилися на погану роботу онлайн-магазину Укрпошти.

7 травня 30 тисяч марок виставили на продаж на сайті Rozetka, але і він не витримав напливу охочих та одразу перестав працювати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Гасла війни. Як виникли найпопулярніші фрази російсько-українського конфлікту