«За кермом була людина в червоному одязі». ДБР вивчило відеозаписи з машиною Трухіна в день ДТП
ДБР

ДБР заявляє, що вивчило відеозаписи з камер на дорогах від Полтави до Києва, в об’єктив яких потрапила автівка нардепа Олександра Трухіна у день ДТП.

У Державному бюро розслідувань стверджують, що на всіх плівках за кермом Audi A8 видно людину в червоному одязі. Це нібито показала й остання робоча камера в Борисполі.

Судячи з відео, яке виклала «Українська правда» напередодні, нардеп Трухін вийшов з машини після ДТП у темному костюмі та білій сорочці. На записі з нагрудної камери поліцейського він стверджує, що водієм автомобіля був чоловік у червоній футболці.

При цьому в ДБР зазначають, що аварія сталася на ділянці, де камер не було. Для встановлення особи водія в момент ДТП призначили п’ять експертиз, чотири з яких вже завершені.

Нардеп Трухін після публікації відео з місця ДТП заявив, що готовий скласти депутатський мандат, якщо цього вимагатиме партія «Слуга народу».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Давай я тихенько в ліс піду». ЗМІ оприлюднили відео з місця ДТП за участі «слуги» Трухіна, де він намагався підкупити поліцейських